Ruke treba njegovati i kad zatopli! Upoznajte tri lagane proljetne kreme…

Ruke otkrivaju naše godine, ali i način života pa ih ne zaboravite njegovati cijele godine! Čak i onda kad zatopli i kad sunce postane jako. Predstavljamo vam tri proljetne lagane kreme s potpisom poljskog brenda Ziaja koje dubinski hrane kožu i štite ruke.

Riječ je o novoj liniji krema za ruke u ekonomičnom pakiranju od 100ml, namijenjen svim ženama i muškarcima, dostupnoj i u svim dm-ovima. Hidratiziraju i održavaju vlažnost kože, regeneriraju oštećenu kožu, a karakterizira ih nježan i suptilan miris te sposobnost brzog upijanja u kožu.

Upoznajte proizvode i odaberite idealnu kremu…

Ziaja krema za ruke na bazi proteina kašmira i shea maslaca
Krema za ruke na bazi proteina kašmira i shea maslaca. Vlaži kožu ruku, čak i tijekom učestalog pranja. Poboljšava elastičnost, za suhu i osjetljivu kožu, brzo se upija, jača nokte.

Ziaja krema za ruke na bazi ceramida
Krema za ruke na bazi ceramida i koncentrata lipida za suhu i oštećenu kožu. Štiti kožu ruku, regenerira prirodni lipidni sloj kože. Pogodna za osjetljivu kožu. Brzo se upija, jača nokte.

Ziaja krema za ruke na bazi proteina svile i provitamina B5
Krema za ruke na bazi proteina svile i provitamina B5. Vidljivo hidratizira i vlaži kožu. Smanjuje iritacije. Brzo se upija, jača nokte. Ostavlja nježan i ugodan miris na koži.

 

Trenutno nema komentara

Comments are closed