Romantično cvijeće! Evo četiri smjernice kako nositi ovaj print…

Bez obzira koje cvijeće odaberete – ruže, makove, jorgovane, poljsko cvijeće znajte da ćete s odabirom printa zaroniti u prekrasan romantičan look. Središnji dio look-a svakako je haljina koja je odlično rješenje za ljeto u gradu.

Evo četiri smjernice za savršen look (inspiraciju poput nas pronađite u aktualnoj kolekciji Naf Naf-a):
• Znate što ćemo vam mi reći: onaj koji savršeno pristaje vašem tipu građe tijela. Važno je paziti da cvijeće ne bude na najdominantnijem dijelu tijela kako optički ne biste dodali volumen.
• Želite li biti u trendu odaberite haljine koje su u gornjem dijelu uže, a u donjem široke (puni krug ili A kroj). Mogu biti s rukavima, ali i s romantičnim naramenicama koje se na leđima križaju.
• Kakvo cvijeće odabrati? Imate li obline neka cvjetovi budu s bočnih strana vašeg odjevnog predmeta – tako ćete izgledati vitkije. Žene sitnije građe ljepše će izgledati noseći sitniji cvjetni uzorak, dok će punijim i višim ženama bolje pristajati veliki izražajni cvjetovi na svijetloj podlozi.
• Ostali modni detalji? Neka budu neutralni kako biste naglasili ljepotu cvijeća kojeg nosite. Zlatne ili srebrne torbice i štikle uvijek su odlično rješenje!

Trenutno nema komentara

Comments are closed