Rijeka spremna za 13. Riječke stepenice

Već kultna modna manifestacija Riječke stepenice, koja se svake godine održava na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna u Rijeci, ove će se godine održati u petak 23.kolovoza s početkom u 20:30.

Za ovaj modni događaj brojni su dizajneri i modni brendovi pripremili svoje kolekcije za sezonu jesen/zima 2019/2020 koje su se našle u modnom editorijalu snimljenom na poznatim riječkim lokacijama poput riječke Gradske ure, katedrale Sv.Vida , Guvernerove palače, broda Galeb, kazališta Ivana pl.Zajca ….

riječke-stepenice-modnialmanah-fashion

Čije ćemo kolekcije ovog puta vidjeti na stubama?
Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella , Jeordie’s, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstaviti će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt te učenici Trgovačke i tekstilne škole.

Osigurajte svoje mjesto u publici, a ako ne stignete, 13.Riječke stepenice moći ćete pratiti uživo u izravnom televizijskom prijenosu na regionalnoj televiziji KanalRi pod pokroviteljstvom dr.Vivian’s anti age seruma.

FOTO: Josip Čekada
Make up: Paola Peček
Styling : Manuela za studio Perman Experience.

Trenutno nema komentara

Comments are closed