Revlon Ultra HD matte lipcolor, jer usne su u fokusu !

Usne su u fokusu, a rana jesen donosi novu beauty poslasticu! Upoznajte Revlon Ultra HD ruž za usne kojeg krasi lagana tekstura s jakom pigmentacijom koja pruža mat završetak na vašim usnama. Za razliku od mnogih sjajila na tržištu ovaj proizvod njeguje usne te i ne isušuje ih. Zato ga obožavamo!

I još nešto – u svakom ovom proizvodu krije se plišan baršunasti aplikator koji omogućuje savršeno i precizno nanošenje ruža, a svaki proizvod miriši na mango i vaniliju…

Kako nanijeti ruž i optički korigirati usne?
• Usne uvijek možete korigirati pravilnom bojom ruža za usne. Na koji način? Za optičko povećavanje usana koristite tamniju nijansu na kutovima, a svjetliju nijansu iste boje na sredini. Želite li vizualno smanjiti usne uokvirite unutrašnje rubove usne prirodnom bojom, te koristite tamnije, mat ruževe. Izbjegavajte sjajila.
• Pazite na zube! Imate li tamnije zube, izbjegavajte tamne ruževe te koraljne i narančaste nijanse, a nosite tamnocrveni i pink ruž.
• Mat ili sjajan ruž? Na vama je da odaberete, posebno u ovoj modnoj sezoni kad je sve dopušteno. Mat ruževima preciznije naglašavate oblik usana, na usnama traje dulje, a jedina mu je zamjerka što tekstura ipak malo isušuje usne. Naš je savjet da u drugom dijelu dana na mat usne stavite sjajilo kojim ćete dati svježinu usnama.
• Volite li kremaste ruževe, znajte da oni mogu trajati i do 12 sati na usnama. Kako se ne bi ‘razlijevao’ na usne prije nanošenja ruža stavite korektor. Koristite olovku za usne u boji najsličnijoj prirodnoj boji usana kako biste naglasili oblik usana.

revlon-modnialmanah-beauty

Trenutno nema komentara

Comments are closed