Recite zbogom plastičnim vrećicama! Evo kako odabrati idealan shopping bag

Vjerujemo kako ste primijetili – u trgovinama više ne dijele plastične vrećice. Zapravo sve vrećice trebate kupit, a onda i minimalizirati njihovu upotrebu mijenjajući ih platnenom torbom koja će vam uvijek biti pri ruci.

Torbi za kupovinu je puno i dolaze u različitim veličinama. Kako odabrati idealan model i veličinu za sebe?
• Sve ovisi o vrsti torbe koju nosite! Volite li manje torbice, za vas u manje vrećice za šoping. Dizajnirane su u obliku cvijeta, jagode ili sličnih oblika i nose se kao detalj na torbici.
• Idete li u kupovinu impulzivno u svoju veliku ‘sport Billy’ torbu složite i barem jednu platnenu torbu za kupovinu. Neka bude napravljena od mekanog pamuka kako bi se lako složila i ne zauzimala puno prostora.
• Planirate li veeeliki shopping krenite s prikladnim i dovoljno velikim torbama za kupovinu. U ponudi su različiti modeli – za sitnice, ali i boce, staklene teglice. Ne želite li nositi preteški teret ponesite i torbu s kotačima. To je najpraktičnije rješenje za kupovinu.
• Pazite na kvalitetu tkanine. Na tržištu ima puno različitih modela torbi. Možda sve dobro izgledaju, ali nisu sve funkcionalne. Torbe napravljene od sintetičkih tkanina , od tankog pamuka i s tanjim naramenicama vrlo lako mogu puknuti prilikom nošenja. Njih zamijenite torbama od žutice, lana, s dodatnom postavom i ručkama na kojima se raspoređuje teret.
• Ponesite poruku na svojoj torbi! To je vrlo popularno i upravo po dizajnu torbe za šoping razlikujemo temperament i vrstu šopingholičarke.

Trenutno nema komentara

Comments are closed