Radijatori postali mala umjetnička djela!

„Molim Vas informaciju tko je autor ove skulpture?“, pitanje je s kojim se gotovo svakodnevno susreću u salonu Vodotehnika te kupcima objašnjavaju da izloženi predmet nije samo dizajnersko djelo već i luksuzni radijator tvrtke BREM, nedavno pristigao iz Italije. Većinom navikli na grijaća tijela uobičajene bijele boje i jednostavnog dizajna, koja zbog neatraktivnog izgleda danas mnogi skrivaju iza zavjesa, iznimna kolekcija radijatora iz salona Vodotehnika nije mogla proći nezapaženo.

Iako na prvi pogled izgledaju isključivo kao umjetničke instalacije, ove zadivljujuće kompozicije imaju dvostruku funkciju – postaju estetske fokus točke prostorije te objekt prožimaju toplinom na tehnološki najnaprednije načine. Detaljan i elegantan dizajn ovih modela koji se briljantno uklapaju u arhitektonski prostor, zahvaljujući talijanskoj kreativnosti zadovoljavaju sve funkcionalne i estetske zahtjeve arhitekata.

„U BREM zbirci suvremenih i inovativnih radijatora nalazi se mnoštvo modela, a svi su napravljeni na konstrukciji izrađenoj od čelika najviše kvalitete. Mogu se naručiti u bilo kojoj veličini uz mogućnost odabira među više od 80 boja. Većina njih može biti i električna, a u svakom obliku i dimenziji radi se o pouzdanom partneru kakvog zahtjeva današnja moderna arhitektura – bilo u kupaonskom, dnevnom, prodajnom, izložbenom ili ugostiteljskom prostoru“, objasnila je Gordana Barun iz Vodotehnike.

Prema njezinim riječima, slijedeći internacionalne standarde u kombinaciji s najnovijim inženjerskim tehnikama, a sve kako bi se dobili jedinstveni oblici ovih modernih skulptura, nije teško razumjeti zašto su ovi proizvodi globalno cijenjeni.

Stoga, kako se svake godine upravo nakon povratka s godišnjih odmora mnogi odlučuju za uređenje ili adaptaciju interijera, a bliži se i sezona grijanja, posebnu pažnju obratite na pravovremeni odabir i instalaciju elemenata koji će još dugi niz godina služiti kao izvor topline. Više o asortimanu salona Vodotehnika potražite na adresi: http://www.salon-vodotehnika.hr/

Radno vrijeme salona Vodotehnika na adresi Kovinska 3, Zagreb je radnim danom od 8 do 20 h i subotom od 8 do 13 sati.

Trenutno nema komentara

Comments are closed