Prosinac je ostavio traga na vašoj koži i noktima? Evo odličnih Catrice rješenja!

Šminkanje ujutro, došminkavanje u uredu i trk na domjenak. Spavanje sa šminkom na licu (priznajte događalo se ovog prosinca), jutarnje tuširanje i ekspresna njega kože lica. Onda vikend generalke, čišćenje svega i svačega bez zaštitnih rukavica… Prosinac smo preživjele – sad sumiramo posljedice. Koža je suha i dehidrirana, nokti ispucali i mekani, ruke suhe toliko da se ježite pri dodiru nekih tkanina. Sve se može popraviti…

Za početak napravite vitaminsku kuru – pojedite barem pola kilograma voća (jabuka, kruška, ananas), popijte puno vode, lice dobro očistite, probudite ga pilingom i bogato nahranite hranjivom kremom. Nakon toga isto napravite i za svoje ruke- piling (nama je najbolji spoj šećer i maslinovo ulje kojim dobro ‘operite ruke’ i pustite da se dobro upije u kožu. Potom obilato namažite ruke kremom i ruke barem sat vremena uvucite u plastične rukavice (najbolje su one s pumpi 🙂 i najbolje je tretman napraviti tijekom noći). Sad ste vratile život koži lica i ruku. Sad krenite s promjenom sadržaja beauty torbice.

Početak godine neka obilježi 6 Catrice proizvoda uz pomoću kojih će koža disati, a na licu će biti prekriveni tragovi umora.

• HD Liquid Coverage Foundation tekući puder je baš ono što puder treba biti- vaša druga koža. Ultra tekuća tekstura je iznimno visoko kvalitetna i dugotrajna te pruža gladak i besprijekoran ten. Pokriva nedostatke do 24 sata i matira kožu.

catrice-beauty-modnialmanah-make-up

• The Ultimate Chrome Collection palete sjenila za oči donosi devet savršeno usklađenih nijansi koje možete kombinirati za dnevni i večernji make up. Ova paleta nudi puderaste teksture koje lijepo prekrivaju kapak i ostaju dugotrajne, visoko pigmentirane tijekom cijelog dana. Super sjenila – bez precrtavanja.

catrice-beauty-modnialmanah-make-up

• Ultimate Colour Ruž za usne u nijansi 310 RED MY LIPS Visoko-pigmentirane, bogate nijanse sa savršenim prekrivanjem i sjajem, plus glatka, kremasta i dugotrajna tekstura: boje u najljepšim izdanjima – koje traju satima.

catrice-beauty-modnialmanah-make-up

• Sunce na licu ili prirodno lijepe obraze naglasiti će Sun Glow Mat Bronzing Puder u prahu, za nijansu tamniji od vaše kože. Nanesite ga na jagodice velikom okruglom četkom, a zatim preko njega prijeđite Blush Box rumenilom u ružičastoj boji, ili boji marelice.

catrice-beauty-modnialmanah-make-up• Glam & Doll Sculpt & Volume Maskara Novi trend oblikovanja trepavica zahtijeva savršeno oblikovane i definirane trepavice. Da bi se postigao najbolji mogući učinak, uvijek dopustite maskari da se osuši između svakog sloja nanošenja. To sprječava skupljanje i osigurava postizanje željenog volumena trepavica.

catrice-beauty-modnialmanah-make-up

Trenutno nema komentara

Comments are closed