Proljetni hit – traperice “ZERO GRAVITY, 100% FIT”

Volite li treperice razveseliti će vas vijest kako Springfield predstavlja inovaciju u tehnologiji traperica – ZERO GRAVITY, 100% FIT koja pruža fleksibilnost, udobnost i prilagodljivost vašem tijelu.

U ženskoj kolekciji dominiraju modeli napravljeni memorijskom tehnologijom koja vraća vlakna u prvobitni oblik što omogućava da vaša figura bude savršeno oblikovana 24h. Zahvaljujući kombinaciji tencel celuloznih vlakana i pamuka, postiže se maksimalna udobnost i izuzetna mekoća traperica. Kolekcija SS19 SCULPT Fit čini novu generaciju traperica koje savršeno oblikuju siluetu, podižu stražnjicu i sužavaju struk. BODY SHAPE model ima push-in i push-up učinak na područje abdomena, a savršeno prianjanje u području prepona pruža izuzetnu udobnost.

Za muškarce je kolekcija NEW SKINNY. Springfield je razvio Bi-strech tehnologiju čija se vlakna rastežu u 4 različita smjera što omogućava prilagodljivost traperica svakoj vrsti kretanja. Za muškarce, tu su NEW SKINNY – Slim Fit i Chino modeli traperica.

PRODAJNA MJESTA SPRINGFIELD:
ZAGREB – Arena Centar, Vice Vukova 6, City Center one East, Slavonska avenija 11d, Ilica 33
SPLIT – City Center one Split, Vukovarska 207, Mall of Split, Ulica Josipa Jovića 93
ZADAR – Supernova Zadar, Ul. Akcije Maslenica 1
OSIJEK, Portanova, Svilajska ul. 31ª
RIJEKA –Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

Trenutno nema komentara

Comments are closed