Profesore Baltazar, sretan rođendan!

Omiljeni profesor iz najpoznatijeg zagrebačkog animiranog serijala koji proteklih 50 godina promiče nenasilno rješavanje problema i pozitivne vrijednosti, poslužio je kao inspiracija vrijednim umjetnicima zagrebačke autorske radionice Lapidarium. Maleni komadi iz Baltazar kolekcije vjerno prikazuju slavnog profesora u prepoznatljivim zelenim hlačama i crnom sakou, s bradom i šeširom, a u ponudi je i verzija s epruvetom u ruci.

U kolekciji su komadi nakita s njegovim likom i set magneta s likovima iz slavnog crtića. U kolekciji se mogu pronaći privjesci, manžete, magneti i mali broševi izrađeni u srebru ili pozlaćenom metalu, a osim u Lapidariumu u Radićevoj 10, mogu se pronaći i u Muzeju za umjetnost i obrt.

Cijene: Baltazar kolekcije kreću se od 38,00 kuna za magnete, privjesci su 95,00 i 195,00 kn, ovisno o materijalu od kojeg su izrađeni, a mogu se kupiti i u kompletu sa ogrlicom po cijeni od 320,00 kuna. Maleni broševi su 125,00 i 250,00 kuna, dok se manžete prodaju po cijeni od 780,00 kuna.

Trenutno nema komentara

Comments are closed