Predstavljena kolekcija #HMConsciousExclusive, od 19. travnja dostupna u trgovinama!

Kultni H&M ovih je dana proslavio svoju 2018 Conscious Exclusive kolekciju i to održavanjem intimne koktel zabave u Los Angelesu kojoj su, između ostalih, prisustvovale zvijezde kampanje, Christy Turlington Burns, Paris Jackson, Naomie Harris, Kate Bosworth and Amanda Seyfried.

H&M_shopping-modnialmanah-paris-jackson

Kolekcija nadahnuta prelijepim kreativnim domom švedskih umjetnika Karin i Carla Larssona, s kraja 19. i početka 20. stoljeća, bit će dostupna od 19. travnja ove godine u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online na hm.com.

„Večeras je bilo nevjerojatno vidjeti tako puno odjevnih predmeta iz Conscious Exclusive kolekcije na tako nadahnjujućim ljudima. Jako smo ponosni što kolekcija nastavlja biti tako izrazito inovativna – tako na primjer artikli od cvjetnog jacquarda i čipkaste haljine izrađene od ECONYL®-a zaista naglašavaju prekrasnu izradu i izraženu ženstvenost Conscious Exclusive kolekcije te jasno dokazuju kako održivost i moda stvarno mogu biti savršeno usklađene”, ističe Ann-Sofie Johansson.

Conscious Exclusive je kolekcija koja svaki put iznova obuhvaća iznimne odjevne predmete koji predstavljaju primjer sve većih mogućnosti koje nudi održiva moda, s naglaskom na razvoju i inovacijama. Ove godine H&M predstavlja i ECONYL® – 100 % regenerirano najlonsko vlakno, dobiveno od ribarskih mreža i drugog najlonskog otpada – te po prvi put i reciklirano srebro.

„Ponosna sam što sam dio H&M Conscious Exclusive kampanje. Sviđa mi se što je stvorena tako prekrasna i održiva moda, dok se istovremeno podiže svijest o tome što svi možemo učiniti kako bismo bolje zaštitili naš planet,” naglašava Christy Turlington Burns.

Trenutno nema komentara

Comments are closed