Poznate ljepotice otkrile: zašto smo se zaljubile u Philips Steamer glačalo!

Postoje poslovi koje s veseljem prepuštamo drugima i često imamo spremne izgovore za njih ili glumimo kako nitko ne primjećuje da ih nismo obavili. No, više nemamo razloga za isto, barem ne kad je riječ o glačanju. Priča je ovo o Philips Steamer glačalima koji su nedavno stigli na naše tržište I preko noći postali jednostavan must have!

Da su novi Philipsovi sustavi za glačanje idealni za sve ljubitelje mode, koji cijene svoje slobodno vrijeme, prisutne je moglo uvjeriti iznimno brzo i učinkovito glačanje koje je pokazala pjevačica Indira Levak ne krijući iznenađenje rezultatima.

Jeste li spremne za svoju Philips frendicu?
Liniju Philips Steamer glačala čine: ComfortTouch Plus samostojeće steamer glačalo i ručno glačalo Steam&Go; proizvodi su to koji mijenjaju rutinu glačanja i definitivno ih morate uvijek imati pri ruci! ComfortTouch Plus je samostojeće steamer glačalo koje u tren oka uredi odjeću. Omogućuje lako osvježavanje odjeće i uklanjanje nabora s nje od vrha do dna uz inovativni FlexHead za maksimalan kontakt pare s tkaninom i izuzetno dugački StyleBoard za bolje rezultate. Ovaj samostojeći uređaj za glačanje na paru zagrijava se u roku od 45 sekundi i spreman je za upotrebu.

philips-lifestyle-modnialmanah-steam&

Glačanje bez daske za glačanje uz savršen rezultat zvuči kao nemoguća misija, ali steamer glačalo Philips Steam&Go upravo to omogućuje uz krilaticu: Brzo i jednostavno, bilo kada i bilo gdje! Ručno steamer glačalo praktično je rješenje kad ste na putu, omogućuje brzo i jednostavno uklanjanje nabora i osvježavanje tkanina i uklanjanje mirisa te savršeno nadopunjuje klasično glačalo u vašem domu jer je idealno u situacijama kad nemate dovoljno vremena prije izlaska iz kuće.

Tko je sve isprobao ovo glačalo? Ivana Šarić, Ella Dvornik, Tihana Harapin Zalepugin, Indira Levak, Matija Vuica, Vanja Halilović, Renata Sopek, Ana Begić Tahiri, Damir Kedžo, Borna Kotromanović, Antonija Šola, Lara Antić, Manuela Svorcan.

Više informacija potražite na linku Philips Steam&Go

Trenutno nema komentara

Comments are closed