Potpuno novo iskustvo oralne higijene uz Foreo

Iskreno, kad je u našu redakciju stigla prva Foreo četkica za zube, proslijedili smo je u jednom darivanju nekome od vas, bez da smo je testirali i upoznali. Bio je to tada novitet, sličan hrpi noviteta koji su nam stizali u redakciju i za koje nismo imali vremena. No, nedavno smo o Foreo četkici čuli malo više, te ju je naša glavna urednica i testirala.

Bilo je to rođendanski poklon, a jedna lijepo dizajnirana Foreo Issa 2 silikonska četkica potpuno je promijenila pogled na oralnu higijenu. Riječ je o spoju glatkog i vodootpornog dijela i dizajna koji vas pokreće na detaljnu oralnu higijenu. Naime, četkicu napunite (kažu da je dovoljno za 365 dana/ dakle godinu dana) i krenete prati zube. Četkica ima 6 brzina, koje pokreću sonične pulsacije u glavi četkice. Isprobajte brzine prvo na ruci, a onda krenite s oralnom higijenom. Naša je preporuka, manja brzina za zube, a veća za zubno meso koje uvijek četkajte u smjeru rasta zuba.

Upoznajte i ostale Foreo četkice koje vas čekaju u web shopu

ISSA 2 sensitive set – sonična četkica za zube posebno osmišljena za osjetljive desni
Otkriće za oralnu njegu za osobe s osjetljivim zubima koje spaja nježno četkanje s unaprijeđenom tehnologijom napokon je ovdje. ISSA 2 sensitive set uključuje 2 glave četkice – ultramekanu silikonsku te kombiniranu PBT polimersku glavu četkice koje će ispuniti sve potrebe vaše oralne njege. Uz unaprijeđene sonične pulsacije i punjenje koje će vam omogućiti da četkicu koristite sljedećih 365 dana, budite sigurni da vas osmijeh neće napuštati kamo god krenuli.

foreo-issa-četkica-za-zube-modnialmanah-higijena

ISSA play silikonska četkica za zube za potpunu dentalnu higijenu
ISSA play je revolucionarna silikonska četkica za zube koja će vaš osmijeh učiniti blistavim, a vašu kupaonicu još ljepšom. Električna četkica za zube ISSA play savršena je za upoznavanje prednosti sonične oralne higijene te inovativnih značajki ISSA uređaja. Revolucionarni hibridni dizajn ne samo da je nježan za desni i učinkovit protiv plaka, već nudi i do 800 korištenja . Ova je četkica potpuno vodootporna i obložena glatkim antibakterijskim silikonom te pruža najbolje što Sonic Pulse tehnologija može ponuditi.

foreo-issa-četkica-za-zube-modnialmanah-higijena

ISSA Hybrid sonična četkica za zube dinamičnog dizajna
U nevjerojatnoj ISSA Hybrid soničnoj električnoj četkici za zube spojeni su izdržljivi PBT polimer i ultra nježan silikon. Ovaj inovativni spoj nudi snažno čišćenje koje vrlo učinkovito uklanja plak dok je istovremeno nježan za desni, nudeći savršeno iskustvo pranja zubi. ISSA Hybrid spaja formu i funkciju u rješenju za naprednu dentalnu njegu. S jedinstvenom hibridnom glavom četkice, baterijom koja traje rekordno dugo te švedski dizajn, ova silikonska četkica je fenomenalan dodatak svake kupaonice.

foreo-issa-četkica-za-zube-modnialmanah-higijena

ISSA Čistač jezika
Koristite ISSA čistač jezika za potpunu oralnu higijenu.
Stvoren da upotpuni vašu dentalnu njegu. Učinkovito i jednostavno uklanja ostatke hrane i bakterije s jezika, za bolji dah i bolju higijenu usta.

foreo-issa-četkica-za-zube-modnialmanah-higijena

Rok isporuke je obično između 3-5 dana.

Za klince – ISSA mini 2 sensitive četkica za djecu posebno dizajnirana za klince s osjetljivim desnima
Dvostruko snažnije pulsacije i supermekana vlakna četkice ISSA mini 2 sensitive podarit će vašim mališanima blistav osmijeh bez pregrubog četkanja. Poboljšana baterija omogućuje 265 dana korištenja, a odvažni dizajn sa Smješkom i Ljutkom zadržat će osmijeh na licima vaših klinaca svakog dana!

foreo-issa-četkica-za-zube-modnialmanah-higijena
Trenutno nema komentara

Comments are closed