Pop of Colour inspiracija za nove zvijezde make up-a

Na Beauty & Hair Expo Zagreb održano je već tradicionalno Make Up Natjecanje u organizaciji Učilišta Profokus i Beauty & Hair Expo Zagreb tima. Za ovogodišnju zadanu temu pod nazivom „Pop Of Color“, glavni zadatak natjecateljica bio je poigrati se vlastitom maštom i prezentirati make-up jarkih i intenzivnih boja, povezanih u jedinstvenu cjelinu.

Deset mladih i talentiranih natjecateljica, koje su u drugi krug natječaja izabrane između mnogobrojnih kreativnih prijava svojim umijećem oduševile su stručni žiri kao i brojne zainteresirane posjetitelje.

Iskusni stručni žiri u sastavu: Lucija Lugomer – model, Mihaela Dodić – profesionalna vizažistica, Nikolina Zaninović Kokotović – profesionalna vizažistica, Jelena Marinović – bloggerica i Influencerica i Zoran Aragović – modni dizajner, vlasnik branda Bite my style, ocjenjivao je tehničku vještinu nanošenja make-upa, odabir boja, inovativnost i ukupni izgled te je kao najbolje interpretacije teme izabrao radove Marte Šelimber, Gabrijele Bošnjak i Kaje Mesarec.

beauty-hair-expo-profokus-make-up-šminka-modnialmanah

Pobjedu je odnijela Marta Šelimber, polaznica Industrijsko-obrtničke škole u Virovitici, koja je stručni žiri oduševila svojom kreativnošću, originalnošću i jedinstvenom idejom.

beauty-hair-expo-profokus-make-up-šminka-modnialmanah

Drugo mjesto osvojila je Gabrijela Bošnjak, polaznica Zdravstvenog Učilišta u Zagrebu, a treće mjesto osvojila je Kaja Mesarec, iz Srednje Zdravstvene i Kozmetičke Škole u Mariboru, obje s inovativno osmišljenim make-upom i odličnom tehnikom.

Sponzori su i ove godine za najbolje radove osigurali velikodušne nagrade – svaka od tri navedene natjecateljice osvojila je poklon paket kozmetike brendova Illamasqua i Essence te Bioderma poklon paket dermokozmetoloških proizvoda. Kryolan je pobjednici poklonio bon za kupnju proizvoda u vrijednosti od 300,00 kn, a za drugo i treće mjesto dodijelio je poklon bonove u vrijednosti od 200,00 kn i 100,00 kn.

Kako nijedna natjecateljica ne bi ostala nenagrađena za svoj trud, svaka od preostalih natjecateljica je od sponzora Essence i Bioderma dobila utješnu nagradu.

Ovogodišnja predstavnica klase vizažizma Učilišta Profokus bila je Petra Habulan, koja je okupljenoj publici svoje zavidne vještine predstavila šminkajući kao modela prekrasnu Teu Mlinarić.

beauty-hair-expo-profokus-make-up-šminka-modnialmanah
Šminka: Petra Habulan, model: Tea Mlinarić

Učilište Profokus je i ovim, već trinaestim Make Up Natjecanjem, na istom mjestu okupilo mlade talente – učenike i početnike te vodeća imena vizažizma čime je mladima pružena prilika da predstave sebe i svoje radove, osvoje odlične nagrade, upoznaju se s mogućnostima obrazovanja koje će im pružiti konkurentnost te steknu nove kontakte u pogledu potencijalnih suradnika i poslodavaca.

Trenutno nema komentara

Comments are closed