Pogledajte što možete napraviti sa staklenkama koje više ne trebate!

Kad je o kreativnosti riječ, slikanje se smatra najstarijom tehnikom uljepšavanja prostora u kojem živimo. Ima logike, jer samo se potrebno prisjetiti zidova pećina i slika koje su odražavale stvarni život. Ukoliko ste kreativne i želite na vrijeme napraviti neke zanimljive darove za svoje najbliže (ili zanimljivim likovnim rješenjima pomoći drugima u darivanju i tako pojačati kućni budžet) pogledajte neke zanimljive ideje…

  • Oslikajte staklenke – na staklenim bocama je najbolje slikati bojama za staklo jer se ne ispiru. Četkicom ili čačkalicom možete nacrtati što želite: voće, cvijeće, sitne detalje, crtane likove za vašu djecu, pisati stihove i još mnogo toga.
  • Slatka ogledala – već dugo imate jednostavno ogledalo? Vrijeme je za redizajn…Nacrtajte na njega neke zanimljive motive ili ga ukrasite mislima koje će se odnositi na cijelu obitelj – odnosno na ljude koji se u njemu svakodnevno ogledaju.
  • Imate li zimski vrt – dok biljke spavaju udahnite mu novi look. Oslikajte stare osušene tikvice ili prazne kućice od puževa (možete to napraviti flomasterima i ‘zaposliti’ sve mališane u obitelji) i njima ukrasite teglice ili police na kojima se biljke nalaze.
Trenutno nema komentara

Comments are closed