Planirate li preurediti prostor u kojem živite hit su venecijanski podovi!

Renomirani talijanski brend Sant’Agostino predstavlja najnoviju liniju pločica NEWDECÒ kojom odaje počast bezvremenskoj ljepoti venecijanskih podova. Linija zidnih i podnih obloga od gres porculana, dostupna u salonu Vodotehnika, inspirirana je umjetnošću rasprostranjenom između 16. i ranog 20. stoljeća. Nastala je usavršavanjem tehnika koje su vrsni majstori koristili još u antici, percipirajući ljepotu spajanja jednostavnih i prirodnih elemenata, dajući tako novi život mramoru i granulacijama miješajući ih s vapnom ili cementom pomiješanim s pijeskom te raznovrsnim komadićima obloga.

Kombinirajući ravnotežu geometrija i boja, NEWDECÒ simbolizira eleganciju, čime interijeri postaju prava remek-djela koja sadrže svu tradiciju bezvremenskog dizajna. Umjetnički izričaj obogaćuju suvremena grafička rješenja što je sveukupno iznjedrilo spoj zbog kojeg opremanje interijera postaje pravo zadovoljstvo.

Naime, NEWDECÒ linija nadišla je distinkciju između podova i zidova te baze i dekoracije. Dekorativni terrazzo mozaici, u klasičnom ili modernijem stilu, multipliciranjem odabranih komada donose savršene kompozicijske opcije za gotovo svaku površinu. Pločice su dostupne u dvije završne obrade, sjajne i mat, te su lake za održavanje i izuzetno otporne na habanje, mrlje, kiseline i svjetlost. U dimenzijama 120 X 120, 90 X 90 i 60 X 60 međusobno se dotiču gotovo nevidljivim spojevima za cjeloviti dojam površina.

Liniju karakteriziraju sofisticirane boje, jedinstvene kombinacije te kreativne kompozicije – NEWDECÒ nudi sve što potrebno za spektakularne, prepoznatljive, elegantne i odmjerene prostorije doma ili uslužnog objekta.

Detaljniji pogled na ovu liniju zidnih i podnih obloga otkrit će iznenađujuću posvećenost čak i najmanjim detaljima – pločice s mnoštvom malih komadića mramora te kamenčića različitih boja i oblika odlično funkcioniraju zajedno te čine savršeni balans između umjetničkog dojma i funkcionalnosti. Kombinirajući terrazzo s patchwork elementima umjetnički dojam se dodatno upotpunjuje, a svaki prostor dobiva dozu luksuza i talijanske privlačnosti – odu povijesti i tradiciji koja će nepogrešivo funkcionirati i u godinama koje slijede.

Inspirirajte se novom NEWDECÒ linijom i svoj dom ili poslovni prostor oplemenite prestižnom keramikom bezvremenskog dizajna.

Više informacija potražite u salonu Vodotehnika na adresi Kovinska 3, Zagreb: radnim danom od 8 do 17 h ili posjetite web stranicu: www.salon-vodotehnika.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed