Plan za sniženje: koju odjeću (zaista) trebate ovog ljeta?

Početak srpnja, za mnoge šminkerice znači samo jedno – početak sezone sezonskih sniženja. Čak i ako ne volite, baš pretjerano šoping, iskoristite popuste (čak i do 70%) i krenite u lov na komade u kojima ćete uživati ovog ljeta i jeseni.

Što bi se trebalo naći na vašoj šoping listi sa sniženja?
• Hlače s printom! – Šarene uske ili široke hlače, koje mogu biti duge ili kapri apsolutni su hit ljeta. Možete ih nositi uz lepršave tunike koje začinite zanimljivim nakitom.
• ”Clutch” torbica u jarkoj boji Ima li što slađe? U ponudi mnogih modnih brendova ovakve torbice možete pronaći na sniženju. Ultimativne boje prolazna su priča koju treba ugrabiti. Što savjetujem? Torbice u žutoj, narančastoj, zelenoj boji.
• Lagana ljetna košulja (najbolja od lana) Košulja od laganog (prozirnog) materijala može biti odlična zaštita protiv sunca u gradu. Uz to može biti i zanimljiv detalj za one koje se odmaraju na pučini. Odaberite ovakav komad na sniženju i ako je cijena povoljna kupite svijetlu i tamnu košulju. Trebat će vam!
• Sandale sa punom petom Ukoliko ste u potrazi za savršenim sandalama za ovo ljeto, odličan izbor su platforme. Kako je to ovosezonski ultimate trend već sada su na popustu do 30%.
• Bazne haljine Mogu biti duge, kratke, lepršave ili skroz uske. Sve ovisi o građi tijela. Odaberite modele koji vam pristaju i prilikom kupovine na sniženju, razmislite što od ponuđenih modela možete nositi i ove jeseni (za koju meteorolozi govore da će biti jaaaako topla)

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed