Pet trikova kako prekriti trbuh

fashion-trbuh-modnialmanahSkladno ste građeni (čak idealno) no trbuh…. Trbuh nikako ne možete staviti pod svoju kontrolu. Što god činite (vježbate, pazite što jedete) on se uvijek nazire ispod odličnih odjevnih komada. Ne brinite, to je stvar građe tijela. Umjesto da očajavate, pogledajte današnju malu modnu dozu savjeta kako uz odjeću i modne detalje prekriti trbuščić.
• Jednostavne hlače Puno detalja, džepova, veliko remenje samo će još više skrenuti pažnju na kritično područje oko trbuha. Volite li modne detalje nemojte ih nositi na hlačama. One moraju biti obične, visokog struka kako bi se u potpunosti prekrio trbuh.
• Rez ispod prsiju haljina od tankog, mekanog materijala koja se širi ispod linije grudi, naglašava figuru, ali i prekriva naslage na trbuhu. Ovakvi modeli ističu ženstvenost, bude samopouzdanje, a i u trendu su. Oprez prilikom kombiniranja- ovakve haljine nisu dobre ukoliko imate veći trbuh. Mogle bi djelovati kao trudničke.
• Uvijek pravi broj kako biste uvijek dobro izgledali. Što to znači? Nema ružnije stvari od očajničkih pokušaja da se uvučete u što manji konfekcijski broj. Takva odjeća naglašava višak kilograma, kojeg želite prekriti, zar ne? Savjet više: ukoliko vam se sviđa određen odjevni predmet, ne gledajte prvo veličinu već kako vam što stoji. Kako su standardi, ali i brojevi različiti, može vam pristajati određen model koji je jako velikog konfekcijskog broja. To neka van se brine.
• Magični printevi Zanimljive šare, slike, pruge… sve to može prekriti trbuh. Uz to, majice neka budu ravno rojene i zaljubljenih krajeva kako bi se lijepo spojile s donji dijelovima.
• Haljine s preklopom Ovaj tip haljina idealno pristaje različitim tipovima građe, posebno tipu jabuka. Asimetričnim vezanjem preklopa u slatkim naborima se prekrivaju naslage na trbuhu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed