Pet razloga zašto jesensku njegu povjeriti ZIAJA kozmetici !

Sudeći po dugoročnim prognozama pred nama je bablje ljeto, ili jesen s (pre)visokim, ljetnim temperaturama! Upravo zato pazite na sadržaj svoje kozmetičke torbice jer u prijelazu iz sezone u sezonu trebate puno više od obične hranjive kreme.

Ukoliko ćete ovih dana osvježiti sadržaj svoje kozmetičke torbice i pripremiti kožu za jesen, evo što morate znati. Kako smo ovog ljeta uživali uz Ziaja kozmetiku,evo i pet super proizvoda koji mijenjaju sliku o svakodnevnoj njezi.

krema-beauty-lice-modnialmanah

Priuštite si najbolje!
• Nakon ljetnog ‘prženja’ koža je suha i dehidrirana, pa je ne zaboravite nahraniti kremama koje nose oznaku ‘hydro’. Riječ je o liniji proizvoda koje na najbrži način koži vraćaju elastičnost i zdrav izgled. Mi smo se iskreno zaljubili u Ziaja Acai berry dnevnu kremu kojoj je primarno zadatak obilno hraniti kožu, a onda i zagladiti sitne borice.
• Imate li masnu kožu napravite lagani piling kože i njegu završite laganim fluidom. Kad smo kod pilinga, jednom kad probate Ziaja piling iz linije kozje mlijeko shvatit ćete da je velika razlika između pilinga na tržištu. Isto tako isprobajte Acai berry tonik s hijaluronskom kiselinom. Osvježava savršeno lice bez sjaja i što je najbolje kožu vidno osvježava i budi.
• Primijetili ste prve bore? Vrijeme je za liniju proizvoda za njegu kože oko očiju. Isprobajte ZIaja kremu za područje oko očiju iz linije Acai berry. Magično ‘pegla’ sitne borice pa je ne štedite na dekolteu i na gornjem dijelu ruku. Na ovim se mjestima, ruku na srce, prvo vide godine.
• Sve one koje su ugasile 40 svjećica na svojoj torti trebale bi započeti njegu proizvodima za zrelu kožu. Upravo takve kreme, losioni i fluidi u sebi sadrže čestice koje hrane kožu i vraćaju joj svježinu. Acai berry je Ziajin novitet, ali jednako dobra je i linija maslina.
• I za kraj nečistoća kože nije povezana samo s pubertetom. Hormonski disbalans, česta putovanja, prehrana mogu ostaviti traga na vašem licu. Ziaja linija Sensitive pomaže koži da se lakše prilagodi različitim uvjetima i uvijek bude njegovana i lijepa.

Trenutno nema komentara

Comments are closed