Pet modela traperica za novu modnu sezonu!

Ne, nismo zaboravili na najpopularniji odjevni predmet u kojem ćemo uživati i ove sezone. Sve je u znaku dobrih traperica! Onih koje ćete odabrati u skladu s vlastitom građom tijela, ali i stilom kojeg nosite.

Drage naše, vrijeme je da upoznate HIT modele za ovu sezonu…
• Ravno krojene traperice – idealne su za sve žene koje nemaju obline i koje vole kombinirati pomalo ne spojive komade. Ovakav model trapki možete nositi na nekoliko načina – uz tenisice i duks, uz seksi košulju i štikle, uz balerinke i sako.
• Poderane traperice uvijek odaberite u skladu s građom tijela. Neka vas ne zavede način na koji su trapke poderane jer taj se efekt neće lijepo isticati na lošem kroju traperica.
• Traperice duljih nogavica ponovo su hit. Nosite ih zavrnute kako biste otkrile gležnjače. Oprez – ovakav model hlača može optički skratiti liniju nogu pa pazite da ne izgledate deblje i niže…
• Jaaaako uske traperice, gotovo kao tajice nosite ukoliko ste skladno građene i volite svoj stil graditi od ugodnih odjevnih komada – traperice u kombinaciji s ugodnim tunikama i ravnim čizmama odličan su izbor za svaki dan. Prilikom odabira ovakvih traperica pazite da su jednolično bojane, bez bijelih ‘fleka’ na prednjem dijelu i stražnjici.
• I za kraj retro traperice u zvono. Odličan su kroj za sve one koje žele naglasiti liniju tijela, optički smanjiti bokove i produljiti noge. Birajte tamnije traperice koje ćete lijepo kombinirati uz kratke jaknice.

Trenutno nema komentara

Comments are closed