Šest L.O.V noviteta za rano proljeće!

Obožavamo L.O.V, obožavamo ono kako mi izgledamo prekrivajući nedostatke na licu ovim proizvodima…

Kako i priliči popularnom njemačkom beauty brendu L.O.V. , nova kalendarska godina označava i novi modno-beauty početak. Na licu treba sakriti zimsko sivilo i pripremiti se za nadolazeće modne trendove. Na boje koje će označiti proljeće, na dane koji će biti obojani suncem čije će zrake obasjati i naše lice.

L.O.V-beauty-modnialmanah

Upravo zato, pazite kako se šminkate. Isprobali smo L.O.V novitete, a ovo je naših top 5 proizvoda u koje smo se zaljubili na prvu:

  • LUXURIOUS PALETA SJENILA ZA OČI donosi pet savršeno usklađenih visoko pigmentiranih nijansi – nude, rosé i metalik koje se ne skidaju na polovini dana. Baš naprotiv, naglašeni metalik i intenzivni svjetlucavi efekti kreiraju očaravajući make up cijelog dana. Cijena: 117,90 kn.
  • 24H LONG-WEAR VOLUME MASKARA koju nazivaju i “maskara za svaki dan“ dolazi s četkicom od nježnih vlakana koje nježno ‘češljaju’ trepavice. Kremasta tekstura omogućuje prekrasan volumen, a boja se zadržava do 24 sata. Ne mrvi se i ne preslikava na područje ispod oka. Cijena: 46,90 kn
  • ULPTING MASKARA & 24H OLOVKA ZA OČI je pametna kombinacija duboke crne,teksture za produljenje trepavica i 24h vodootporne olovke za oči. Od prvog nanošenja, kremasta konzistencija olovke za oči stvara precizan obris koji se lako blenda. Cijena: 93, 90 kn.
  • EYE PENCIL – 12H LONG-WEAR OLOVKA ZA OČI su nas oduševile jer je paleta boja odlična- nekoliko nijansi plave, zelenkasta, ljubičasta jednostavno naglašavaju pogled i koketiraju modnim kombinacijama. Posebno za one koje ne vole sjenila. Nanose se lako, a boje su dugotrajne- čak do 12 sati! I da, ovaj proizvod dolazi s integriranim šiljilom. Cijena: 54,90 kn
  • CARING VOLUME GLOSS SJAJILO ZA USNE je sve samo ne obično sjajilo. Prekrasnih boja usne čini neodoljivo punim i sjajnim bez isušivanja. Za to je zaslužno Tsubaki ulje i vitamin E koji se nalaze u sastavu ovog proizvoda. Cijena: 46,90 kn.
  • PERFECT FLUID FOUNDATION TEKUĆI PUDER je ujedno i vaša druga koža. Ovaj puder osigurava besprijekoran i prozračan ten, a dokazano poboljšava opskrbu vlagom, kao i elastičnost kože. Sa zaštitnim je faktorom 20, a dolazi u inovativnom, kompaktnom pakiranju s push-dispenserom i visokokvalitetnom spužvicom. Cijena: 117,90 kn
Trenutno nema komentara

Comments are closed