Pazite na svoju kožu ljeti odličnu njegu pruža losion Essentials by ARTISTRY!

Želite li ovog ljeta (mnogima je to običaj kad idu na godišnji odmor) isprobati neki novi proizvod upoznajte novi losion iz kolekcije essentials by ARTISTRY.

Linija proizvoda Essentials namijenjena je jednostavnoj, brzoj i efikasnoj njezi svih tipova kože, proizvedena od bilja s visokim udjelom ekstrakta Acerola trešanja bogatih antioksidansima i vitaminom C, koja omogućuje potpunu hidrataciju i zaštitu.

Lagani i nemasni novi essentials by ARTISTRY losion pruža zaštitu od UVB-/UVA-zraka sa zaštitnim faktorom 30. Losion sadrži formulu s kokosovom vodom koja hrani i vlaži kožu. Ovaj ekskluzivni proizvod za zaštitu od sunca na osnovi minerala sadrži cinkov oksid i cink PCA, koji apsorbiraju prekomjernu masnoću. Losion pruža osjećaj svježine, lakoće i ugode te omogućuje disanje kože, a koža je hidratizirana cijeli dan. Ne sadrži jake voskove i ulja koja začepljuju pore. Jednostavna, ali ipak učinkovita zaštita od štetnog UV zračenja.

modnialmanah-beauty-essentials-artistrySavršeno nadopunjava ostale essentials by ARTISTRY proizvode kojom u 3 koraka možete dovesti kožu savršene čistoće, njege i hidratacije.

Odgovara svakom tipu kože i svim dobnim skupinama.

Amway ARTISTRY proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

CIJENA: 214,31 kuna

Trenutno nema komentara

Comments are closed