Pazite na kosu nakon ljeta – sušite je na nov način!

Sunce, more, vjetar, sol i klor ostavili su traga na vašoj kosi. Upravo zato na kraju ljeta promijenite svakodnevnu beauty rutinu. Važna je njega, ali i način kako ćete sušiti kosu i pripremiti je za hladniji dio godine. Ma zapravo, sad je vrijeme da ošišate vrhove, osvježite boju, promijenite proizvode za njegu i ne isušujete vlasi do krajnjih granica.

Vrijeme je da upoznate Dyson Supersonic™ definitivno najbolji fen kojeg smo ikad isprobali. Ovo sušilo za kosu mjeri temperaturu 20 puta u sekundi te prema potrebi regulira toplinu. Tako se sprječava oštećenje kose koja zadržava svoj prirodni sjaj.

dyson-supersonic-beauty-modnialmanah-kosa-hair

Što još oduševljava?
Uređaj ima snažan V9 digitalni motor koji je u kombinaciji s Air Multiplier™ tehnologijom znatno tiši od ostalih uređaja te proizvodi snažan snop kontroliranog zraka velike brzine koji omogućava iznimno brzo sušenje i precizno stiliziranje kose. Uz to, Dyson Supersonic™ sušilo za kosu teži samo 618 grama, a za razliku od ostalih uređaja iste namjene čiji je motor smješten u glavi uređaja, ima motor koji je smješten u dršci – tako je centar gravitacije pomaknut te uređaj lagano, balansirano i ugodno leži u ruci.

Dyson Supersonic™ sušilo za kosu dolazi s magnetskim nastavcima, kao što su koncentrator za stiliziranje kose, mlaznica za zaglađivanje te difuzor.

Trenutno nema komentara

Comments are closed