Pantene kosa jača od zime i ukrašena maramom!

„Kovrčava, ravna ili vezana kosa – oduševile su me sve kombinacije. Veselo, odmjereno ili kao vlastiti modni izričaj marama je definitivno moj mali modni broj 1 ove sezone. Kosu pri tome ne skriva, nego dodatno ističe njenu ljepotu i ženstvenost. Zimska njega kose više neće biti ista nakon suradnje s Panteneom i Ivanom Aldukom“, izjavila je glumica Zrinka Cvitešić najavljujući prekrasnu beauty priču „Pantene – Za kosu snažniju od zime“.

pantene-modnialmanah-beauty-kosa

Riječ je o akciji koja počinje danas, a tijekom koje svi kupci bilo koja dva Panteneova proizvoda u trgovinama dm-a od 2. do 31. siječnja na dar dobivaju Alduk maramu.

„Marama je bezvremenski modni dodatak, a u predstojećoj sezoni nosi se u svim kombinacijama. Posebno je zanimljiva na kosi jer joj daje retro, ali i trendovsku notu. Preporučujem i elegantno nošenje oko vrata, ili oko ruke kao narukvicu, ili pak vezanu na torbi. Svaka će modna inspiracija uz dvije varijante marame biti dojmljiva i ženstvena“, izjavio je dizajner Ivan Alduk.

Uz Alduk maramu Pantene predstavlja i najnoviju kolekciju Pantene Superfood koja će kosu nahraniti tijekom zimskih mjeseci koji su iznimno zahtjevni za njegu kose. Panteneova formula Pro-V u kolekciji Superfood u trenu se upija u kosu, a redovitom upotrebom tanku i neuhranjenu kosu čini snažnijom, zdravijom i sjajnijom. Antioksidanti pritom štite kosu od slobodnih radikala, a lipidi je hrane i održavaju snažnu strukturu vlasi.

Napomena: Promocija „Pantene – Za kosu snažniju od zime“ u trgovinama dm drogerie markta traje od 2.1.2019. do 31.1.2019., odnosno do isteka zaliha.

Trenutno nema komentara

Comments are closed