#Ostanidoma spa poslijepodne!

Znamo da je teško! Posao od kuće, klinci u 4 zida, ali i osjećaj nemoći zbog svega što nas okružuje. Glavu gore vi- žene, majke, kraljice! Nekoliko sijedih koje su se pojavile, izrast na noktima, zadebljale pete nije najgore što vam se može dogoditi. Pozovite svoju kćer na spa poslijepodne samo za vas. U vašu kupaonicu!

Dakle, krenimo – ovo je najbolji spa prostor ikad i vrijeme je da sa svojom kćerkom provedete kvalitetno vrijeme u dvoje.

lifestyle-ostani-doma-spa-modnialmanah

Evo nekih smjernica:
• Odaberite tretmane i radite ih u paru. Perite kosu, pripremite lice za piling, masku…
• Prije ulaska u kupaonicu, ovisno o tome koliko ima godina, pripremite joj prirodnije rituale poput maske za lice od jogurta, masku za kosu od mješavine maslinovog ulja i meda, peeling od meda i jedne žličice šećera.
• Ne izlazite iz kupaonice dok se ne izgustirate u potpunosti. Ni iz spa centra ne izlazite samo tako, zar ne?
• Ne podcjenjujte godine vaše kćeri. Čak i ako je klinka ona dobro zna kako se boja izrast i lakiraju nokti. Ona je već svladala sve tutorijale na Internetu, zato prepustite joj se. Ako pogriješi, ispraviti će profesionalci na proljetnom remontu nakon izolacije.
• Ne gledajte na urednost, ne razmišljajte o kupaonici. Samo se opustite i razmišljajte o tome da ste upravo uživale u najboljem tretmanu ikad.

Trenutno nema komentara

Comments are closed