Orchestra look velikih šminkera

Čim navrše 6 godina, pod utjecajem medija ali i svojih vršnjaka mali šminkeri više ne žele odjenuti sve što im pripremite za vrtić ili školu. Žele nositi ne boje, krojeve koji više nalikuju odjeći za odrasle. Jeste li se već susrele s tim problemom?

Kako bi udovoljili svim malim šminkerima, ali i pomogli roditeljima u odijevanju mališana dizajneri modnog brenda Orchestra i u ovoj modnoj sezoni predstavljaju prekrasna modna rješenja za djevojčice i dječake od 7-14 godina.

orchestra-fashion-modnialmanah

U kolekciji za djevojčice dominiraju fine mekane majice, puloveri, haljinice, suknje u ne bojama, ukrašene zanimljivim aplikacijama. Dječaci su sofisticirani, odjeveni u kombinacije koje koketiraju sportskim i šminkerskim look-om.

orchestra-fashion-modnialmanah

I da, mame i tate, ne zaboravite biti član Orchestra kluba jer uz kupovinu uz karticu ostvarujete popust od 50% prilikom svake kupovine. Dovoljno je samo zatražiti karticu kluba, platiti jednokratno godišnju članarinu u iznosu od 59,00 kuna i uživati u Orchestra pogodnostima koje vam vrijede svuda u svijetu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed