Ok, Valentinovo je obilježeno! I što sad…

Amerikanizacija, globalizacija, potrošačka groznica i sve što ide uz to natjerale su nas da pokleknemo pred Valentinovim. Čak i ako živite u ljubavi i nju uživate svakog dana, nekako vam je žao ako za Valentinovo ne dobijete neku sitnicu. Takvi smo, što se može.

No, kad danas navečer dođete kući iz izlaska, s cvijećem ili nekim poklončićem ne dopustite da čarolija ljubavi nestane. Ni sutra, ni za godinu dana ni nakon X godina braka. Formula ljubavi vrlo je jednostavna i ne zaboravite je koristiti svakog dana.

Ovo je pet načina kako biti sretan u paru svakog dana!
• Ljubav je emocija, nju treba njegovati. Mali alati su jedno obično volim te, otvorena vrata restorana, oprano suđe, dan samo za vas. Ne zaboravite na sitnice koje život znače svakog dana.
• Imajte vrijeme za sebe- vi i on, tijekom vikenda, samo jedno poslijepodne, samo jedno večer. Ali samo vas dvoje. Takvi trenutci vas zbližavaju, pomažu u rješavanju nekih problema, opuštaju i jačaju ljubav.
• Sjetite se važnih datuma- poštujte jedni druge. Rođendani, godišnjice, datumi kad ste dobili djecu i slično trenutci su koje treba evocirati. Posebno su na to ‘slabe’ žene.
• Grlite se i ljubite svakog dan- bez obzira na godine! Znanstveno je dokazano da zagrljaji jačaju odnose i produbljuju povjerenje. Poljupci su magičan način da i bez puno riječi kažete nekome da ga volite.
• Pomažite jedni drugima! U današnje vrijeme se sve češće čuje rečenica ‘ja radim ovo, on ono, ja plaćam ovo a on ono…’. Nema ja i on, samo vi, ako želite uspjeti. Upravo zato podijelite obaveze koje imate kao obitelj, iskočite iz okvira koji su vas ubacili u rutinu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed