Odbrojavamo do otvorenja novog Designer Outlet Croatia

Kupovina u robnoj kući IKEA od sada će biti još zanimljivija i potpunija jer u njezinoj blizini svoja vrata otvara novi Designer Outlet Croatia. Iako se datum otvorenja držao u tajnosti ovih je dana najavljeno da velika shopping meka počinje s radom u četvrtak 07. lipnja u 17 sati. Na dan otvorenja, nova outlet destinacija za kupovinu ponudit će više od 100 modnih i lifestyle brandova po 30 % do 70 % nižim cijenama u odnosu na redovne maloprodajne cijene.

U novome vrhunskom outlet naselju, koji se proteže na više od 15.000 m2, posjetitelji će moći uživati u šetnji hrvatskim regijama, iskusivši kupovinu u trgovinama izgrađenim od kamena u skladu s tradicionalnom dalmatinskom arhitekturom. Moći ćete pronaći i repliku dubrovačkog gradskog tornja ili doživjeti šetnju dalmatinskim kalama. Svojom jedinstvenom arhitekturom inspiriranom hrvatskim regijama, u outletu Designer Outlet Croatia možete doživjeti i djelić atmosfere zagrebačkog starog grada te naići na kulu Lotrščak ili samo uživati u pogledu na veselo obojane zagrebačke fasade trgovina.

Dobro došli na otvorenje!
Na svečanom otvorenju svoja će vrata otvoriti mnogobrojni modni i lifestayl brendovi (imena će biti otkrivena na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia netom prije otvorenja), a zapjevat će najpopularnija domaća šminkerica i ljubiteljica mode Severina. Prvi posjetitelji mogu očekivati posebne popuste povodom otvorenja do 70 %, kao i brojne zabavne sadržaje za sve članove obitelji. Svi koji se vole igrati i uzbuđeno iščekuju otvorenje, mogu se već sada pridružiti VIP klubu Designer Outlet Croatia te prijaviti na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri povodom otvorenja na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia. S malo sreće, moguće je osvojiti walk-in ormar s odjećom u vrijednosti od 30.000 kuna, sedmodnevno krstarenje Mediteranom za dvoje, te poklon bonove, kao i druge vrijedne nagrade.

Kako do ovog outleta?
Smješten je na jugoistoku Zagreba usporedno s autocestom A3/E71, kod čvorišta Ivanja Reka A4/E71, kojim na dnevnoj bazi u prosjeku prometuje 50.000 vozila. Autocesta A3 povezuje Srbiju i istok Hrvatske sa Zagrebom. Autocesta A4 vodi na sjever do izrazito posjećenoga grada Varaždina te potom nastavlja do Mađarske. Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman udaljena je 20 minuta, a centar Zagreba svega 30 minuta vožnje automobilom.

Trenutno nema komentara

Comments are closed