Obračunajte se sa svojim beauty neredom!

Hrpa kutijica s različitim proizvodima, često kupljeni duplikati, ali i stalna potraga za onim nečim što znate da imate a ne možete naći kad vam treba djeluju frustrirajuće, posebno kad je šminka u pitanju! Naučite napraviti reda među proizvodima uz koje ste svakog dana lijepe, sigurne i dotjerane!

Za početak razvrstajte proizvode po grupama (puderi uz pudere, lakovi uz lakove za nokte) i pogledajte koliko čega imate. Provjerite rok trajanja i ono što vam je dobro i što ćete koristiti krenite slagati. Za organizaciju šminke vam mogu poslužiti spremnici za ladice u kojima stoji beštek, prozirne kutije, stilizirane mini komode s ladicama… Na vama je da odaberete ono najpraktičnije i krenete s punjenjem.

savjet-make-up-šminka-modnialmanah

Koje su nam se ideje viđene na Internetu posebno dojmile?
• Prenamjena velikih plitkih ladica iz spremnika za višak bešteka u pravu beauty oazu. Na taj način vam je šminka uvijek pregledna.
• Možda u startu više posla, ali u konačnici jako praktično rješenje – magnetska ploča na kojoj stoje vaši proizvodi. Kako biste to postigli na svaki je proizvod potrebno zalijepiti magnet koji će ga držati. Kad završite sa šminkanjem magnet samo prislonite na ploču i to je to.
• Stilizirane police (u Ikei su najčešće za začine) koje se lako montiraju na zid , ne zauzimaju puno mjesta a u svojim prozirnim spremnicima skrivaju sve ono što vam je potrebno za dnevni make up- blazinice, štapiće za uklanjanje viška make up-a, kistiće…

Trenutno nema komentara

Comments are closed