Obožavate sniženja? Pazite na ove zamke…

Početak lipnja donosi prva sniženja, barem na proljetne komade koji uvijek ulaze u prvi krug. Veselite li se povoljnijoj kupovini. Ukoliko je odgovor ‘da’ u potpunosti vas razumijemo. Mi obožavamo sniženja! Adrenalin koji se podiže pronalaskom potrebne veličine, uspoređivanjem stare i nove cijene nema cijenu – zar ne? U prvom krugu možete pronaći uistinu zanimljive komade (koje ste isprobavali na početku sezone, ali ih zbog vlastitog budžeta niste kupile) snižene i do 50%. No, treba li vam vaš sve i kako napraviti selekciju onoga što ćete kupiti i nositi?!

Kako vam se ne bi dogodilo da kupite ‘mačka u vreći’, odnosno ono što će vam samo stajati u ormaru, slijedite naš vodič za povoljnu kupovinu!

Ovo su pravila:
• Uvijek budite dobre volje! Depresija i loše raspoloženje ne liječe se kupovinom!

• Planirajte budžet i plaćajte gotovinom. Činjenica da se nešto može kupiti ‘na kraticu’ i otplatiti na 6 ili više rata bez kamata pruža mogućnost za kupovinu i onoga što vam nije potrebno. Ukoliko tijekom kupovine vidite temeljne odjevne predmete poput cipela, balonera, dobre torbe rezervirajte ih i prespavajte. Ako ih želite i idućeg dana tek onda ih kupite na rate. Sigurno vam neće biti žao kad ih odjenete u jesen dok još uvijek za njih plaćate sitnu ratu.

• Sve odjevne predmete isprobajte! Tako ćete najbolje znati da li je to odjeća za vas. Vrijeme koje ste potrošili na čekanje u redu pred kabinom je neusporediva šteta od loše kupovine. Posebno jer se roba na sniženju ne može mijenjati i vraćati.

• Ne nasjedajte akcijama 2+1 ili sličnim forama jer to je jedan od načina da svaki odjevni predmet (pre)platite.

• Kupujte same ako volite kupovinu ili u društvu prijateljica koje će vam pomoći prilikom odabira. Važno je da društvo s kojim idete na sniženje ima slične interese kao i vi.

• Napravite ‘krug’ po svim trgovinama i dobro pogledajte ponudu. Tek kad vidite što se gdje nudi krenite u kupovinu.

shopping_modnialmanah_sniženja

Trenutno nema komentara

Comments are closed