Obožavate shopping centre? Evo kako ćete znati da ste se navukli na njih!

Gdje izlazite s frendicama – kino i kava u shopping centru? Gdje sve kupujete? U omiljenom shopping centru! Gdje možete same šetati kad ste loše volje ili kad se želite nagraditi, gdje djecu ostavite u igraonici i imate vrijeme za sebe, gdje izlazite na večeru sa svojim mužem ? Odgovor je opet shopping centar! Ok drage naše šminkerice, shopping centar je najbolje što smo dobile od Amerike, ali ipak – biti vezana samo za njega nije li to malo too much?!

shopping-centar-modnialmanah

Kako uopće zamijeniti u današnje vrijeme shopping centre? Evo pet načina:
• U shopping centru kojeg volite napravite veliki mjesečni shopping ili u miru obnovite garderobu, ali isto tako neke brendove potražite u gradu. Odlazak u šoping u grad u ciljanu trgovinu omogućava vam da u miru uživate u ponudi, ali i da kupujete planski.
• Dogovarajte izlaske na novim mjestima koje još niste istražile – kafići, slastičarne, restorani u gradu nude odličnu ponudu (a i često je hrana jeftinija). Uz to u gradu su i kazališta, muzeji…
• Ne ostavljajte klince u igraonicama, naučite s njima provoditi vrijeme posebno tijekom vikenda. To je jedino kvalitetno vrijeme koje možete provoditi zajedno, zar ne? Odlazak u prirodu, na izlet, kino, ali i druženja s prijateljima u parku ili kod kuće kvalitetnija je opcija od djetetovog divljanja s nepoznatim mališanima u igraonici.
• Treba li vam malo vremena za sređivanje misli? Prošećite gradom, sjednite na klupu u parku, bavite se sportom. Rezultati će sigurno biti bolji od mahnitog shoppinga u centru.
• Izlasci u dvoje neka budu uvijek planirani po principu – idemo na naše omiljeno mjesto ili istražujemo novosti u gradu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed