NYX Professional lansirao novu maskaru koja mijenja umjetne trepavice!

Ova je maskara vrijedna pažnje! Jednostavno nanošenje, postojanost, lakoća, a opet savršen izgled prirodnih trepavica, prednosti su WORTH THE HYPE maskare koju je nova populacija samoukih, digitalno potkovanih makeup umjetnika vrlo brzo usvojila. Najnovija NYX Professional Makeup maskara, sudeći po njihovim selfijima, tutorijalima i snapovima, ozbiljno prijeti trendu nošenja umjetnih trepavica.

Njezina četkica dizajnirana je na način da savršeno pokriva i najmanje trepavice u kutevima oka. Bez obzira na kvalitetu trepavica, tijekom nanošenja maskare one se iščešljavaju, a svakim dodatnim potezom i novim slojem stvara se dojam izduženosti kakav nastaje i korištenjem nadograđenih trepavica. Maskara je pogodna za svakodnevnu upotrebu, kako za profesionalce ili početnike u šminkanju, tako i za osobe s osjetljivim očima, jer u sebi sadrži i ulje jojobe.

nyx-beauty-modnialmanah-ljepota

„Ja sam netko tko se zaista rijetko odlučuje isprobati i procijenim da li je pretenciozan. Već poslije nekoliko nanošenja shvatila sam da s WORTH THE HYPE maskarom dobijam sve što od maskare i očekujem. U kratkom vremenu vrlo lijepo izvuče trepavice, odlično je nadogradiva novim slojevima, postojana je i ne stvara grudice tijekom dana. A najviše mi se sviđa što ju navečer lagano uklanjam uz samo par poteza čišćenja micelarnom vodom“, izjavila je šminkerica Ena Jović.

Nova NYX Professional Makeup „Worth the Hype“ maskara dostupna je u Hrvatskoj te je njezina cijena u NYX PM trgovinama 68,90 kn.

Trenutno nema komentara

Comments are closed