Novogodišnja odluka muškarca: od danas krećem s njegom lica i tijela!

Na našoj strani kupaonice hrpa kozmetičkih proizvoda, a na njegovoj- samo pasta za zube i nešto za tuširanje? Vrijeme je da se u 2019-toj to promijeni jer baš poput naše kože i muška treba njegu i hidriranje.

Kako bi udovoljili potrebama urbanih muškaraca, Ziaja je u svoju ponudu lansirala čitavu man liniju koja u potpunosti pokriva potrebe muške njege. Proizvodi su namijenjeni svim tipovima kože alergološki i dermatološki su testirani, a odlikuje ih svjež i energizirajući miris, te „user-friendly“ ambalaža i jednostavna primjena

Glavni sastojak
Luffa Cylindrica (ulje egipatske spužve ) regenerira i jača kožu, ublažava crvenilo, iritiacije, suhoću kože te vraća mekoću i elastičnost

Ziaja Men – Krema za lice
Pakiranje: 50 ml
Hidratantna krema za lice, za svakodnevnu njegu , sa zaštitnim faktorom SPF 6, na bazi prirodnih sastojaka. Namijenjena je za sve tipove kože. Odlikuje je nježna, lagana tekstura, te svjež i energizirajući miris. Brzo se upija i ne ostavlja mastan osjećaj na koži. Dugotrajno hidratizira, spriječava gubitak vode i prekomjerno isušivanje.

ziaja-beauty-modnialmanah

Ziaja Men – After shave balm
Pakiranje: 75 ml
Balzam nakon brijanja. Odlikuje ga nježna, lagana tekstura, te svjež i energizirajući miris. Brzo se upija i ne ostavlja mastan osjećaj na koži. Umiruje crvenilo i nadraženost kože nakon brijanja. Intenzivno hidratizira kožu. Učinkovito smanjuje rast bakterija i jača zaštitni sloj kože.

ziaja-beauty-modnialmanah

Ziaja Men – Gel za tuširanje i šampon za kosu 2u1
Pakiranje: 300 ml
Energizirajući gel za tuširanje i šampon za kosu (2u1) s Allantoinom koji ima umirujući učinak te kompleksom vitamina za jačanje. Učinkovito čisti i njeguje kožu, kosu i vlasište, te pruža osjećaj dugotrajne svježine.

ziaja-beauty-modnialmanah

Ziaja Men – Gel za tuširanje
Pakiranje: 300 ml
Gel za tuširanje osvježavajućeg mirisa. Učinkovito čisti kožu, hidratizira i ne izaziva iritacije. Ne narušava prirodni pH i zaštitni sloj epiderme. Ne sadrži parabene.

Trenutno nema komentara

Comments are closed