Novo mjesto za gastro izlaske – rodna kuća Augusta Šenoe!

gastro-modnialmanah-restoran-o'brokIako je novo ime na zagrebačkoj gastronomskoj sceni, restoran O’brok više ne treba posebno predstavljati. Svojim pomno biranim namirnicama, domaćim receptima, vrhunskim vinima, ugodnim interijerom i lokacijom u rodnoj kući Augusta Šenoe u samom središtu Zagreba, na adresi Langov trg 6, O’brok je u vrlo kratkom roku prepoznat od strane građana, ali i gostiju grada.

Da kreativnost nikada ne spava u kuhinji restorana O’brok, dokazuje i činjenica kako se stalno nešto fino kuha! Ovoga puta to su „Večeri Istre u srcu Zagreba“ koje mnogi nestrpljivo očekuju. To i ne čudi, s obzirom da će se na tanjurima pronaći domaći istarski pršut i sir, salama od boškarina, sir s tartufima, istarski ombolo, istarska maneštra, juha od terana, fuži s tartufima, puževi, kobasica kuhana u malvaziji, žgvacet, istarska bijela torta i još mnogo toga. Naravno, služit će se i dobro poznata, premium istarska vina Franc Arman.

Ovo je i više no dovoljno razloga za posjetiti O’brok i uživati u „Večerima Istre u srcu Zagreba“ koje će se održavati od 28. veljače do 17. ožujka 2019. godine svakoga dana osim nedjelje od 17 do 23 sata.

Trenutno nema komentara

Comments are closed