Nova fitness oaza u srcu Zagreba! Vježbajte u Orlandu

Orlando Fitness Grupa otvorila je svoj treći, potpuno drugačiji, kako dizajnerski, tako konceptulano i funkcionalno jedinstveni centar, a otvorenju su prisustvovali Orlandovi vjerni klijenti i prijatelji među kojima su bile i mnogi poznati poput Jure Brkljače, Marka Kutlića, Davida Temelkova i Ive Šulentić.

Fitness koncept kakav se teško pronalazi i u najvećim svjetskim metropolama smješten je u samom središtu Zagreba, u sklopu uskoro u potpunosti renoviranog Branimir Centra koji će u jesen 2019. zasjati u novom izdanju – Branimir Mingle Mall-u, u Ulici Kneza Branimira 29 na etaži -1 te se prostire na 1500m2. Spoj dizajna prostora, vrhunske tehnologije opreme i profesionalne usluge stručnog osoblja donose jedinstveni doživljaj treninga koji ne postoji nigdje drugdje u Zagrebu pa ni u Hrvatskoj.

orlando-zdrav-život-vježba-modnialmanah

Organizacijski, cijeli fitness je veliki, otvoreni prostor čijim centrom dominira originalni boksački ring rađen samo za potrebe fitness centra, a koji je okružen vintage kožnim boks vrećama iz 1950-ih, velikim višemetarskim švedskim ljestvama i lounge hub prostorom za okrijepu, sastanke ili druženje i gotovo 40 m2 staklenog poda koji svim prolaznicima novog Branimira daje priliku da “škicnu” u fitness dok istovremeno po njemu hodaju.

Na projektu uređenja Orlando Fitness Grupa angažirala je i poznatu kreativnu agenciju Brigada kao konzultanta za oblikovanje pojedinim dijelova centra i interijera, poput recepcije, odabira materijala i sl.

Uz navedeni centralni dio oblikovana je CARDIO zona s više od 30 traka za trčanje, eliptičkih trenažera, bicikl ergometara, veslačkih ergometara, spinning/indoor cycling bicikala, funkcionalnih cardio trenažera poput samohodnih zaobljenih traka za hodanje i trčanje, kondicijskih trenažera i slično (Intenza, Matrix, Octane, Assault, NOHrD), a na djelu za cardio trening više nema gužvanja I redova jer je osigurana velika količina cardio sprava.

Trenutno nema komentara

Comments are closed