Nova beauty poslastica zove se SMASHBOX

»Sve najbolje dolazi iz foto studija. To je srž naše kreativnosti i energije “, kaže suosnivač brenda i fotograf Davis Factor. Ujedno se šali da je njegova ljubav prema ljepoti i šminci dio DNA. Jer uistinu, on je praunuk Max Factora, osnivača prve profesionalne šminke na svijetu za potrebe filma….

Rad s makeup-om u teškim uvijetima studija (jaka rasvjeta, vrućina itd) te konstantno napredovanje tehnologije (slike visoke rezolucije) zbog kojih se na slikama dalo lako razaznati suha koža, pore, bore te promjena boje pudera. Sve to ih je natjeralo da razmisle o stvaranju make-upa koji će biti savršen, dugotrajan i otporan – od scene do ulice.

»U fotografskim studijima izuzetno je važno koristiti dugotrajan make up, budući da bilo kakav prekid snimanja zbog dodatnih korekcija utječe na tijek snimanja i energiju svih sudionika«, kaže Davis, koji je snimao zvijezde kao što su Cameron Diaz i Angelina Jolie.

1996. lansiraju Smashbox kozmetiku koja je savršeno odgovarala čemu su težili. Besprijekoran make up koji pruža osjećaj udobnosti i njihova dugotrajnost tijekom snimanja – bez dodatnih korekcija. Radi se o dugotrajnim i kvalitetnim proizvodima za svakodnevni i profesionalni make up.

Za vas smo odabrali nekoliko top proizvoda ovog dugo očekivanog brenda u Hrvatskoj koji su ujedno ključ za postizanje besprijekornog i dugotrajnog izgleda šminke.

Smashbox je najpoznatiji po svojim primerima, a najprodavaniji je Photo Finish Primer koji se prodaje svake 1.8 sekunde u svijetu.

Studio Skin 14hour Wear Hydrating Foundation – tekući puder ugodan na koži tijekom cijelog dana te savršene postojanosti boje pod svim svjetlima. Modni urednici i make-up artisti odmah su uočili prednosti ovog poizvod zbog njegovog baršunastog završnog izgleda, zaglađene pore, linije i bore.

Be Legendary Lipstick – izuzetno ugodne teksture, dugotrajan i pune boje.

Gdje kupiti? Smashbox make up za sad možete potražiti u Mueller parfumerijama u Zagrebu, Trg Bana Josipa Jelačića i u Splitu, City Centar One.

Trenutno nema komentara

Comments are closed