Nosite retro look

Plisirane suknje, košulje animal printa, gamoš jakne, predimenzionirani kaputi i puuuuno kariranog u svim bojama i kontrastima okosnica su trendova ove sezone. Nostalgično zavodljiva moda asocira na mladost, na vrijeme kad smo zavirivali u mamine ormare želeći nositi njezinu odjeću. Upravo ti krojevi i spojevi hit su ove sezone.

U aktualnoj kolekciji Reserved nostalgija je ultimativni modni trend, a karirano odlično rješenje za poslovni dnevni look.

Plisirane suknje, košulje animal printa, gamoš jakne, predimenzionirani kaputi i puuuuno kariranog u svim bojama i kontrastima okosnica su trendova ove sezone. Nostalgično zavodljiva moda asocira na mladost, na vrijeme kad smo zavirivali u mamine ormare želeći nositi njezinu odjeću. Upravo ti krojevi i spojevi hit su ove sezone. U aktualnoj kolekciji Reserved nostalgija je ultimativni modni trend, a karirano odlično rješenje za poslovni dnevni look. Kako nositi karirano i ostale printeve? Iako se isprva sve čini šarenim karirano lako možete kombinirati uz primjerice cvjetno. Jedini je uvjet da najdominantniju boju printa uskladite s bojom koja se krije u kariranom uzorku. Evo i primjera- haljina s plavim cvijećem u bordo boji može se kombinirati uz crno-bijeli karirani sako koji u svojem uzorku ima tanku plavu ili bordo crtu.

Kako nositi karirano i ostale printeve?
Iako se isprva sve čini šarenim karirano lako možete kombinirati uz primjerice cvjetno. Jedini je uvjet da najdominantniju boju printa uskladite s bojom koja se krije u kariranom uzorku. Evo i primjera- haljina s plavim cvijećem u bordo boji može se kombinirati uz crno-bijeli karirani sako koji u svojem uzorku ima tanku plavu ili bordo crtu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed