Nosite li pravi LISCA grudnjak

Iako je zima i dekolte nije u prvom planu kao ljeti, sve vas je više koje pišete na moje savjetovalište i tražite savjet kako odabrati pravi grudnjak.

fashion-grudnjak-lisca-modnialmanahZa sve vas slijede moji savjeti…

Pronaći funkcionalno, a istovremeno lijepo rublje težak je posao. No, ako odaberete pažljivo, grudi i stražnjica mogu izgledati čvršće i sve će stajati na svome mjestu. Rezultat – vaše samopouzdanje!

Kako odabrati pravi grudnjak?

Velika prsa -Imate li velike grudi i ne možete nositi haljinu s tankim naramenicama bez grudnjaka, lijepe naramenice seksi grudnjaka upotpunit će vaš styling. Rublje će zavodljivo privlačiti poglede, a na tom detalju dizajneri rublja razvili su svoje modno carstvo. Važno je samo da odaberete seksi grudnjak s dovoljno dubokim košaricama.

Grudi koje vise – U većini trgovina mogu se kupiti i odlično dizajnirani grudnjaci za velike kruškolike grudi, i to zaista svih boja i materijala. Imate li takva prsa pazite da su naramenice deblje i dovoljno čvrste kako bi podigle grudi. Košarice moraju biti duboke da bi obuhvatile cijele grudi te lijepo oblikovale dekolte.

Jabuka tip – Opseg prsnog koša veći je od 90 cm, a grudi su oblika jabuka? Treba vam grudnjak koji će čvrsto držati grudi, jer nema ničeg ružnijeg od navike podizanja naramenica grudnjaka kako biste bili sigurni da je ‘sve na svom mjestu’. U vašem su slučaju najbolji grudnjaci širokog pojasa, gotovo topići, pogodni za sve veličine grudi, a daju im i puniji oblik.

Mala prsa – nosite li veličinu grudnjaka I, II ili 70-80 i košaricu A, znači da imate mala prsa. Povećajte ih push up grudnjacima ili modelima grudnjaka koji u sebi imaju gelirane detalje koji i najmanje grudi pretvaraju u seksi dekolte.

Iako na tržištu možete pronaći veliki izbor grudnjaka, moja je preporuka uvijek LISCA

Trenutno nema komentara

Comments are closed