NIVEA Protect & Care za najmlađe!

Ljeto nam donosi dulje dane i više prilike za provođenje vremena na otvorenom – aktivnost koju naši najmlađi najviše vole. Za njih ne postoje ljepši trenuci u danu od onih koje provedu bezbrižno se igrajući na suncu. No, koliko god roditelji uživali promatrajući svoju djecu u igri na svježem zraku, svjesni su štetnih posljedica UV zraka za njihovu osjetljivu kožu i iz tog razloga često im moraju prekidati zabavu.

Da se to ne dogodi brine NIVEA koja sa svojom linijom SUN ove sezone poseban fokus stavlja na proizvode za djecu.

Upoznajte ih detaljnije i za svoju obitelj uzmite ono najbolje:

Protect & Care vodootporni dječji losioni će ih zaštititi u svakom trenutku njihove bezbrižne igre. Njegujuća formula s visokim zaštitnim faktorom pruža trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja i smanjuje rizik od alergije na sunce. Za one kojima je potrebna pojačana zaštita od UV zraka, NIVEA donosi SUN Protect & Sensitive proizvode, posebno razvijene za osjetljiviju dječju kožu.

NIVEA SUN Protect & Care dječji losioni SPF 30 + i 50+ pružaju trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja kože i smanjuju rizik od alergija na sunce. Njegujuća formula posebno je razvijena za nježnu dječju kožu i sadrži iznimno učinkovitu UVA / UVB zaštitu.
Za ravnomjerno nanošenje zaštite od sunca koristite vodootporne NIVEA SUN dječji sprejeve za sunčanje u boji SPF30 ili SPF 50+. Osiguravaju trenutačnu i dugotrajnu zaštitu osjetljive dječje kože, a boja emulzije čini nanošenje zabavnim, brzo se povlači i na taj način osigurava uravnoteženu pokrivenost kože.

NIVEA SUN Protect & Care dječji Trigger sprej s posebnom formulom za osjetljivu dječju kožu pruža trenutačnu zaštitu od sunčevih opeklina i trajnih oštećenja kože te pomaže smanjiti rizik od nastanka alergija na sunce.

NIVEA SUN Protect & Sensitive dječji sprej SPF 50+ pruža trenutačnu zaštitu osjetljive dječje kože i smanjuje rizik od pojave alergije na sunce. Dostupan je u praktičnom obliku spreja koje će olakšati nanošenje.

Kako bi nanošenje zaštitnih faktora učinili vašim najmlađima zabavnim tu je NIVEA SUN Protect & Care dječji roll-on SPF 50 sa zelenom i ružičastom teksturom i ambalažom u istoj boji. Praktičan je i omogućuje najmlađima zabavno nanošenje dok njegova vodootporna formula osigurava pouzdanu zaštitu od sunca.

NIVEA SUN Protect & Care dječji losion SPF 30, 200ml- Preporučena maloprodajna cijena 89,90 kuna
NIVEA SUN Protect & Care dječji losion SPF 50+, 200 ml – Preporučena maloprodajna cijena 99,90 kuna
NIVEA SUN dječji sprej za sunčanje SPF 30+, 200 ml – Preporučena maloprodajna cijena 95,90 kuna
NIVEA SUN dječji sprej za sunčanje SPF 50+, 200 ml – Preporučena maloprodajna cijena 113,90 kuna
NIVEA SUN Protect & Care dječji Trigger sprej 50+, 300 ml – Preporučena maloprodajna cijena 119,90 kuna
NIVEA SUN Protect & Sensitive dječji sprej SPF 50+, 200 ml – Preporučena maloprodajna cijena 113,90 kuna
NIVEA SUN Protect & Care dječji roll-on SPF 50+, 50 ml – Preporučena maloprodajna cijena 43,90 kuna

 

Trenutno nema komentara

Comments are closed