Nešto malo, sjajno, od posebne vrijednosti… Nakit Zlatarne Celje napokon je modni i šik!

Očekujte neočekivano. Zlatarna Celje predstavlja nove zlatne kolekcije koje nose bezvremenski pečat i pozivaju na vječnu eleganciju i stil. Kolekcije Luminous i Evergreen odlikuju ekskluzivan i unikatan dizajn, izražajne boje, te besprijekorna kvaliteta.

Nevjerojatna kreacija koja dolazi iz Zlatarne Celje je prsten iz kolekcije Luminous. Izrađen je od bijelog zlata i plavog topaza, a obrubljen je dijamantima različite veličine. Unikatan dizajn ovog prstena je ujedno ženstven i moćan. Prsten je u limitiranom izdanju dostupan u poslovnici Zlatarne Celje, Praška 8 u Zagrebu.

Neke kolekcije su neprolazne što dokazuje i nova kolekcija Evergreen. Fatalna privlačnost bijelog zlata i zelenog topaza zrače radijantnom ljepotom i prizivaju ljetne elegantne kombinacije koje odišu svježinom, ali i neprolaznošću.

Nove srebrne Lencia kolekcije iskazuju najljepše emocije. Kolekcija Hearts je mladenačka i uvijek spremna za dnevne i večernje kombinacije. Ogrlice u obliku srca za emocije koje povezuju, a prstenje za ljubiteljice odvažnijih komada nakita.

Trenutno nema komentara

Comments are closed