Ne volite jutra? Možda je vrijeme da usvojite ovih pet pravila!

Ubrajate li se u spavalice ili noćne ptice, jutra nisu vaše vrijeme uživanja. No, ustati se mora, kao i ići na posao i normalno funkcionirati. Ukoliko ujutro pokušavate doći sebi ispijajući x-ti gutljaj kave, naučite pet super trikova poznatih šminkerica koje isto nisu jutarnji tipovi, ali to nikome ne otkrivaju!

beauty-jutro-buđenje-modnialmanah
  1. Iz kreveta ravno pod tuš! Sedam minuta tuširanja mlakom vodom ‘diže iz mrtvih’ i najveće spavalice. Nakon tuširanja podignite energiju losionom koji u svojem sastavu ima citruse ili parfemom koji vas uvijek asocira na dobru zabavu.
  2. Kosa vam nije baš nešto? Ništa zato – podignute frizure su hit. Podignite punđu i šiškama uokvirite lice. To je super frizura koja stoji svima.
  3. Što može make up napraviti za vas? Puno toga- podočnjake prekrijte korektorom, na obraze stavite bronzer i na usne crveni ruž. Tko bi rekao da ste umorne?!
  4. Odjećom podignite raspoloženje- zapravo kad ste najumornije tada se najviše dotjerajte. Umjesto uskakanja u crne hlače i jednostavnu bluzu odjenite haljinu i kožnu jaknu, bijelu košulju i dobre traperice…
  5. Ne zaboravite na doručak – čak i ako ga ne volite! Napravite energetski smoothie (banana, kivi, đumbir, ananas) i popijte ga umjesto kave. Podignuti ćete prirodnu energiju tijela zbog čega vam neće trebati litre kave!
Trenutno nema komentara

Comments are closed