Ne propustite novu predstavu Studija EXIT: CABARET – KONCERT ZA ŽLICE I GITARU

Znate li što mogu napraviti jedna gitara i dvije žlice? Pravi glazbeno scenski spektakl koji vas idućeg tjedna čeka u Studiju EXIT. CABARET – KONCERT ZA ŽLICE I GITARU autorski je projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao na temelju njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije. Nakon ispita, koji je izveden na sveučilisnom kampusu, predstavu su igrali kao kabaret po riječkim klubovima, a četiri izvedbe odigrali su i u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci u sklopu božićnih koncerata.

Žlice i gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.

Zagrebačka premijera u produkciji Teatar EXIT i Kazališta Ullysses održat će se u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) 13. veljače, u 21h, a publika će ju u slobodnoj prodaji moći pogledati u 19h.

Ulaznice za izvedbu 13. veljače u 19h dostupne su na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208), na www.ulaznice.hr ili sat vremena prije početka predstave u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1)

Trenutno nema komentara

Comments are closed