Naturavita čaja u novom ruhu!

Bez puno priče. Priča o Naturaviti je priča samo o čaju, o njegovom posebnom okusu i novom vizualnom identitetu za kojeg je zaslužan akademski slikar Hrvojem Majerom.

Hrvoje Majer diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a do sada je svoje radove izlagao diljem Europe, prvenstveno u Londonu gdje je i živio. Talentirani slikar svojim je kistom oslikao novi vizualni identitet Naturavita čaja i prenio simboliku autohtonih hrvatskih biljaka u umjetničko djelo. Na njemu je kistom spojio vibrantne boje kamilice i crnog sljeza, listove matičnjaka i mente – biljke iz hrvatske proizvodnje u vlasništvu obitelji Nemčević. Na poljima u Pitomači, obitelj se posvetila uzgoju ljekovitog bilja i proizvodnji samo čaja brinući o sirovini od polja do šalice.

Svoje znanje su utkali u razvijanje okusa koje će obožavati moderni i dinamični ljudi spremni istraživati sve što samo čaj može pružiti. Vizualno nova Naturavita pretvara to istraživanje u pravu umjetnost stvaranja čaja u što su utkane godine rada, zajedništva te vjere da sjajne i autentične priče mogu nastati i rasti u Hrvatskoj.

Trenutno nema komentara

Comments are closed