Natpisi na majicama su hit! Što je (zapravo) primjereno nositi?

Volite li obične pamučne majice vjerujemo kako ste se susreli s činjenicom da je sve prepuno natpisa. Koje ste odlučili nositi ove sezone? Nešto neutralno ili nešto u skladu s vašom osobnosti?

Prije nego li kupite neku veselu majicu na kojoj piše elegant, smile, love ili slično pročitajte naše modne savjete kad je i koliko natpisa primjereno nositi.
• Za početak, dobro pročitajte natpise. Ukoliko su pisani na stranim jezicima, prevedite ih. Ne nosite poruke kojima ne znate značenje.
• Isto tako, pazite je li poruka primjerena vašim godinama, obrazovanju, poslu kojim se bavite- Žudim za poznatim dečkima, ja sam koka u najboljim godinama, seks ne poznaje godine i rase i slične poruke (koje čitamo na majicama i haljinama) nisu primjereni za žene nakon 30 godina. Ukoliko ne možete odoljeti natpisima, nosite ih isključivo u slobodno vrijeme.
• Pazite kako stoje natpisi na majicama, odnosno koliko su oni u skladu s vašim tijelom. Neki se natpisi mogu u potpunosti izobličiti na bujnom poprsju, ali i povećati mali dekolte.
• Ne nosite reklame (ukoliko nisu dio vaše uniforme) na majicama. Odnosno, promotivne majice nosite u slobodno vrijeme ili kao zamjenu za pidžame.

Trenutno nema komentara

Comments are closed