Najbolja ljetna njega kože uz SENSITIVE by ZIAJA!

Imate li jaaaako osjetljivu kožu i morate dobro paziti s čime se njegujete, već danas isprobajte ZIAJA Sensitive liniju. Riječ je o skupini hipo alergenih proizvoda bez parfema s minimalnim sadržajem konzervansa, bazirani na inovativnom konceptu mikroskopskih emulzija koji su savršeno kompatibilni sa svim tipovima kože, a pogotovo s osjetljivom kožom. Proizvodi ove linije sadrže vrlo učinkovite aktivne tvari koje smanjuju upalne procese na koži i posebno su prilagođene za osjetljivu kožu. Sensitive linija je idealna za sve žene (i muškarce) osjetljive kože tijekom ljeta…

Upoznajte liniju detaljnije:

  • Glavni sastojak Antileukin 6 ®: ekstrakt smeđih algi Laminaria Ochroleuca koje se nazivaju i „zlatnim algama“
  • Djelovanje Smanjuje upalu kože uzrokovanu vanjskim čimbenicima (onečišćenje zraka, UV zračenje). Učinkovit je protiv bora i ima učinak učvršćivanja. Koži vraća pravilnu hidrataciju koja traje oko 8 sati. Zbog visoke koncentracije fosfatidilkolina jača lipidnu barijeru koja sprječava dehidraciju kože i njenu preosjetljivost.
PROIZVODI

Ziaja Sensitive Skin dnevna krema za lice
Umirujuća dnevna krema za lice sa zaštitnim faktorom SPF 20. Nježna emulzija s hidratantnim i zaštitnim učinkom za osjetljivu, suhu i nadraženu kožu. Reducira crvenilo i peckanje na koži te pruža trenutan umirujući učinak. Smanjuje grubost, suhoću i prekomjerno ljuštenje kože. Pruža dugotrajnu hidrataciju, uspostavlja optimalnu razinu vlage, regenerira i sprječava prijevremeno starenje kože. Sadrži UVA i UVB filtere.
Proizvod je hipoalergen te ne sadrži silikone, mineralna ulja i parfeme.

ziaja-sensitive-beauty-modnialmanah

Ziaja Sensitive Skin noćna krema za lice
Noćna krema za lice za učvršćivanje kože. Nježna emulzija s hidratantnim i zaštitnim učinkom za osjetljivu i tanku kožu. Reducira crvenilo i peckanje na koži te pruža trenutan umirujući učinak. Smanjuje grubost, suhoću i prekomjerno ljuštenje kože. Regenerira, učvršćuje i zaglađuje kožu. Smanjuje bore i sprječava prijevremeno starenje kože. Nadomješta nedostatak lipida te jača zaštitnu barijeru kože. Proizvod je hipoalergen te ne sadrži silikone, mineralna ulja i parfeme.

ziaja-sensitive-beauty-modnialmanahZiaja Sensitive Skin micelarna otopina
Micelarna otopina za čišćenje lica 200ml. Učinkovito i nježno čisti kožu te uklanja make-up. Omekšava epidermu kože. Sadrži samo esencijalne sastojke. Nakon nanošenja nije potrebno ispiranje. Proizvod je hipoalergen te ne sadrži parabene, silikone, mineralna ulja i parfeme.

ziaja-sensitive-beauty-modnialmanah

Ziaja Sensitive Skin kremasti gel za lice i tijelo
Kremasti gel za lice i tijelo za suhu, osjetljivu i grubu kožu. Nježno čisti kožu, vraća joj glatkoću i mekoću. Intenzivno hidratizira, te sprječava prekomjernu dehidraciju epiderme. Smanjuje grubost, suhoću te prekomjerno ljuštenje kože. Nema dobne granice, proizvod mogu koristiti i djeca od navršenog šestog mjeseca starosti (testirano pod strogim nadzorom pedijatara). Proizvod je hipoalergen te ne sadrži parabene, silikone, mineralna ulja i parfeme.

ziaja-sensitive-beauty-modnialmanah

Ziaja Sensitive Skin piling na bazi enzima
Piling na bazi enzima. Uklanja mrtve epidermalne stanice i olakšava prodiranje aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože. Priprema kožu za daljnje kozmetičke tretmane. Zaglađuje i omekšava kožu. Blago posvjetljuje kožu i smanjuje njenu depigmentaciju. Primjena: Ravnomjerno nanijeti na kožu lica 1-2 puta tjedno (izbjegavati područje oko očiju) i nakon 10-15 minuta isprati toplom vodom. Samo za vanjsku upotrebu. Proizvod je hipoalergen te ne sadrži silikone, mineralna ulja i parfeme.

ziaja-sensitive-beauty-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed