Naglasite struk CCC torbicama! Eto tri savjeta za njihovo nošenje!

Praktične i vrlo seksi, tako bi se najjednostavnije mogle opisati male torbice koje se nalaze na širokim remenima, a koje se kombiniraju uz kratke hlačice ili duge haljine. Osim što su vrlo praktični, jer oslobađaju ruke, ovi modeli torbi su ultimativni modni trend. Ukoliko se ubrajate u trendseterice koje ljeti više volite manje torbe nego velike ‘cekere’ dobra vijest – u sve CCC shopove su stigli ovi modeli torbi koje lijepo kombinirajte uz svoje nove cipele.

Koja su tri osnovna savjeta za nošenje ovog modela?
• Veličina ovog modela torbe treba zauzimati 1/3 ukupne širine bokova. Imate li široke bokove nosite je bočno (stvarajući asimetriju), a uske bokove optički proširite torbicom koja neka bude na sredini prednjeg dijela tijela.
• Pazite na oblik torbice! Imate li uže bokove i manju stražnjicu pristajati će vam četvrtasti oblici ovakve torbice. Za žene s jačim bokovima su bolji zaobljeni modeli koji ulaze u liniju širine bokova.
• Pazite na remen na kojem se nalazi ova torbica! Imate li uske bokove neka bude širok kako bi se ‘centrirala’ torba na spoju donjeg i gornjeg dijela tijela. Uzak remen na kojem je vaša ljepotica će se savršeno ‘izgubiti’ u liniji širokih bokova.

Cijena: 119,00 kn

Trenutno nema komentara

Comments are closed