Naf Naf sniženje: fokusirajte se na svečane haljine !

Kako smo zakoračili u novu modnu godinu u kojoj vas očekuju vjenčanja dragih prijatelja ili članova obitelji, Krizma, Prva pričest, maturalna zabava, proslava diplome, na sezonskom sniženju kupite haljinu za tu prigodu. Zvuči nevjerojatno da početkom siječnja kupite nešto što ćete odjenuti u travnju ili svibnju, no… Kad znate da je haljina snižena i 60%,a vama pristaje kao salivena zašto to ne iskoristiti?

Napravili smo ‘đir’ po Naf Naf ponudi sa sniženja pa evo i konkretnih primjera haljina koje kupite sada za dvjestotinjak kuna, a odjenite kad zatrebate!

Zimska vjenčanja i promocije su prilika za odijevanje haljina u kojima ste možda ušle i u 2018-tu! Šljokice, fini pliš s vezom, spoj prozirnih i teških tkanina idealno su rješenje za ove prilike. Pazite samo na kroj haljine, on mora odgovarati vašoj građi tijela.

Haljine za kume su nešto glamuroznija ali nosiva rješenja. Posebno ukoliko kumujete na krštenju ili Krizmi. Odaberite modele napravljene od fine čipke ili prozračnog tafta, krojene tako da naglašavaju liniju tijela, ali prekrivaju ruke i dekolte.

Krizma je prilika da djevojčice odjenu ozbiljniju haljinicu koja svojim krojem i načinom izrade asocira na odjeću odraslih. Za ovu priliku odaberite haljine koje naglašavaju liniju tijela , a kako je modni imperativ idućeg proljeća – retro look idealne su haljine koje u donjem dijelu završavaju punim krugom.

naf-naf-fashion-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed