Na daleka putovanja – kraljevski i povoljno!

Sudeći po Instagramu- ekipa baš puno putuje početkom godine. Čista egzotika ili skijanje na mjestima koja izgledaju poput bajke… Jeste li i vi za jedno putovanje?

Avio kompanija Emirates za početak godine najavljuje nove pogodnosti prilikom putovanja. Bez obzira što vam je cilj – nove kulture, odmor na plaži ili jednostavno istraživanje gradova u koje se uvijek rado vračate.

Aviokompanija Emirates poziva putnike da lete bolje i uživaju u nagrađivanom i ugodnom iskustvu leta u svim klasama. Tako svi putnici, bez obzira na klasu u kojoj putuju, imaju pristup sustavu zabave ice s više od 3.500 kanala koji donose najnovije TV serije i filmove, glazbu i igre. Uz to, kao dio jedinstvenog Emiratesovog iskustva, putnike očekuju besplatna pića te izbor jela inspiriranih regijom u koju putuju te naravno, svjetski poznata ljubaznost multikulturnog kabinskog osoblja, uključujući i više od 200 članova iz Hrvatske. Putnici u ekonomskoj klasi mogu ponijeti do 35 kg prtljage, 40 u poslovnoj te 50 u prvoj klasi.

Emiratesovi putnici koji u ekonomskoj klasi putuju za Dubai imaju omogućenu dodatnu prtljagu na povratnom letu za vrijeme trajanja poznatog festivala Dubai Shopping 2019 – iščekivanog događaja koji traje pet tjedana i nudi izvanredne popuste i nagrade na mnogim prodajnim mjestima. Putnici koji putuju iz Dubaija u Muscat mogu iskoristiti dodatnih 10kg prtljage. Ponuda vrijedi za rezervacije napravljene od 3. siječnja 2019. do 2. veljače 2019. za putovanja od 3. siječnja 2019. do 2. veljače 2019.

Nikad nije bilo lakše ispuniti svoje snove, pogotovo ako oni uključuju odmor u sunčanom Dubaiju ili posjet obitelji u Australiji – sve što je potrebno je rezervirati karte u Emiratesovoj akciji u periodu od 7. do 20. siječnja 2019. godine, a putovati je moguće od 17. siječnja do 30. studenog 2019. godine.

Let je moguće rezervirati kod putničkih agenata ili na stranici www.emirates.com

Trenutno nema komentara

Comments are closed