Muška brada je IN, ovo su četiri savršena proizvoda za njezinu njegu!

Nakon godina u kojima je brada bila sinonim za neurednost, ali i potpuno nezamisliva za mlade i dinamične poslovne muškarce, ona je ove sezone apsolutni modni imperativ. Najpopularnija je ona od tri dana koja se lijepo kombinira uz poslovni look. No, bunt modnih 80-tih koji je toliko popularan ove sezone (kombinacija stilova, tetovaže, dulja kosa) u fokus stavlja pravu pomno oblikovanu dugu bradu.

Što morate znati puštate li bradu?
• Pazite na njezinu formu kako bi bila u skladu s vašim oblikom lica
• Držite je urednom (posebno nakon uživanja u jelu i piću)
• Priuštite joj kvalitetnu njegu. Na tržištu je mnogo proizvoda namijenjenih upravo njezi brade koja štiteći kožu potiče dodatnu dehidraciju.

Koja četiri Afrodita proizvoda za njegovanu i lijepu bradu trebate?
Šampon za bradu SENSITIVE namijenjen je za temeljito a nježno čišćenje brade i kože te primjeren za svakodnevno korištenje. Jedan od ključnih sastojaka ovog proizvoda je ulje zlatne jojobe koje umiruje nadraženu kožu te je štiti od dehidracije. Ph vrijednost je primjerena koži i vlasištu.

BEARD OIL ulje za njegu brade, brkova i kože je proizvod koji ćete uvrstiti u svakodnevnu njegu. Jedinstveni kompleks njegujućih ulja organskog argana, zlatne jojobe i makadamije izvrsno njeguje sve vrste brade te dugoročno omogućuje dobar osjećaj na koži. Rezultat- mirisna brada i mekana koža.

BEARD WAX vosak za njegu brade će brzo, jednostavno i mirisno oblikovati bradu i brkove različitih dužina! Formula sa pčelinjim voskom, karite maslacem te uljima organskog argana i zlatne jojobe učinkovito omekšava i kroti čak i vrlo gustu bradu i brkove. Izvrsno štiti i njeguje i kožu ispod brade.

BEARD CONDITIONER je balzam za bradu koji je vidno omekšava i pretvara u prekrasan ukras na licu. Nakon umivanja nježnim ćete balzamom mnogo lakše raščešljati bradu i brkove, a bit će i podatniji za oblikovanje. Dragocjeni njegujući sastojci ulja zlatne jojobe, kokosa i makadamije te pantenol izvrsno obavljaju svoj zadatak i na oštroj i isušenoj bradi te dobro vlaže i omekšavaju kožu ispod brade.

beauty-afrodita-men-beard-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed