Morska sol Solane Nin u službi ljepote

Koliko ste puta u rukama držali preparate bazirane na solima (mineralima)? Vjerujemo nebrojeno puta! Umjesto kupovne soli s dodatkom ovoga ili onoga, nabavite kvalitetnu, dodatno ne jodiranu, morsku sol u najvećoj i najljepšoj domaćoj Solani Nin i dodajte joj sastojke koji će vam pomoći u revitalizaciji tijela.

sol-solana-nin-beauty-modnialmanah

Evo nekih super recepata kako koristiti krupno ili sitno mljevenu Ninsku sol ili Cvijet soli:
• Imate li problem s nečistim leđima sitne prištiće uklonite uz pomoć morske soli. Pomiješajte tri žlice morske soli i dodajte joj dvije kapi eteričnog ulja limuna. Utrljajte u mokru kožu i pričekajte nekoliko trenutaka da djeluje. Isperite!
• Morska sol je idealna i u borbi s celulitom. Dovoljno je pomiješati četiri žlice morske soli i četiri kapi ulja naranče. Utrljajte kružnim pokretima u dio tijela na kojem je celulit. Trljajte dok se u potpunosti koža ne zacrveni i dobro isperite toplom pa hladnom vodom. Ponovite postupak 10 puta tijekom 10 dana i celulit će nestati.
• Morska sol i med su odlična kombinacija u borbi s problematičnom kožom lica. Napravite lagani piling od jednake mješavine meda i soli. Nakon blage masaže dobro umijete lice mlakom vodom.
• Imate li problema sa zanokticama napravite piling od kombinacije morske soli i maslinovog ulja. Masirajte laganim kružnim pokretima svaku zanokticu. Kad su nokti u pitanju još je jedan super način kako ćete noktima vratiti sjaj. Napravite piling morskom soli, pa kad ste prošli svaki nokat namažite svaki ricinusovim uljem.

Trenutno nema komentara

Comments are closed