Modni savjeti za vitkiji izgled u vjenčanici! Ovo trebate znati…

Dan vjenčanja se približava, a vas jednostavno melju svakodnevne obaveze, zbog čega se niste uspjeli posvetiti vlastitom tijelu (i kilogramima). Niste smršavile? Nema veze! Ukoliko ste odabrale vjenčanicu u skladu s vlastitim tijelom, nekoliko kilograma viška možete spretno sakriti i zablistati poput prave zvijezde.

Ovo su savjeti kako izgledati vitko u vjenčanici:
• Provjerite još jednom odgovara li vjenčanica vašem tipu građe tijela. Ukratko: imate li jake bokove birajte A kroj s naglašenim strukom, široka ramena će optički suziti vjenčanica sa širokim naramenicama ili malim rukavićima koji će prekriti ramena. Suprotno tome, uska ramena povećajte modelom haljine koja se kopča oko vrata, velika prsa će izgledati manje u modelu haljine s naglašenom čipkom ili prozirnim detaljima, a manja prsa povećajte modelom haljine koja podiže prsa i oblikuje dekolte (korzet s push up-om).
• A sada, idemo stisnuti sve što se može ispod haljine! Što to znači? Odjenite odgovarajuće rublje i preko njega steznik. Ovisno o građi možete suziti bokove i bedra, trbuh, minimajzerom smanjiti velika prsa. Možete i povećati određen dio tijela, poput ‘ravne stražnjice’. Birajte “push up” model gaćica koje naglašavaju upravo zaj dio tijela.
• Pogledajte svoje držanje. Kad se istegnete, hodate uzdignute brade i ravne kralježnice vaše će tijelo izgledati vitkije od trenutaka kad ste pogrbljene. Kad odjenete vjenčanicu pogledajte i same razliku.
• Naučite pozirati! To je jako važno za cjelokupan dojam, jer fotke ostaju…
• I na kraju u brak krenite na visokim (stabilnim) potpeticama koje će vam pomoći da izgledate vitkije. Nakon ponoći ispod haljine mogu biti i tenisice ili balerinke.

Trenutno nema komentara

Comments are closed